Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mondtatok már "nem"-et lánykér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtatok már "nem"-et lánykérésre?

Figyelt kérdés
Légyszi lányok válaszoljanak!:D

2013. jún. 12. 23:16
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
0%
Ha szeret és te is viszont szereted és normális vagy vele nem mondana nemet
2013. jún. 16. 17:12
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen a 17 éves pasimnak fél év járás után. El akartam hagyni, mert én tovább akartam tanulni, ő meg már a gyerekeken gondolkodott. Miután kibékültünk megkérte a kezem, hát nemet mondtam, és nagy nehezen elhagytam megint.
2013. jún. 17. 02:20
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy idiótától sikerült megszabadulnom végre,aki úgy akart visszaszerezni,hogy először fenyegetett,zaklatott,majd egy nap pálfordulás után,mosolyogva jelent meg az ajtómban rózsával,gyűrűvel,térdelve... Asszem még nemet sem mondtam,csak becsuktam az ajtót! :-) persze ezután kezdődött előről az egész hívogatás,mocskolódás,zaklatás cirkusz!
2013. jún. 18. 18:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

először 19 voltam amikor megkérte a kezemet az akkori barátom. igent mondtam, gondoltam hátha lenyugszik egy kicsit, mert voltak gondjaink. csak még rosszabb még birtoklóbb, még zsarnokabb lett mint előtte.

másodszor 24 éves voltam mikor a férjem letérdelt elém és megkérte a kezem 1 hónap után. Ő 21 et töltötte. Már akkor is szerelmesek voltunk, nem is ezzel volt a baj. Nem mondtam nemet, inkább csak azt mondtam igen, de csak akkor ha még egyszer átgondolja, és tényleg komolyan el akar venni feleségül, mert ez nem játék! Ő azt mondta teljesen komolyan gondolja. Lelki társak vagyunk és ezt már a legelején tudtuk mindketten. Mire 2 és fél hónaposak lettünk újra megkérte a kezem, akkor már igent mondtam. Az volt a "hivatalos" lánykérés a rokonok és barátok előtt. Bár a szívem mélyén az elsőt tartom igazinak:)és el is szoktam mesélni ha rákérdeznek.

azóta már több mint 3 éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, és ugyan nem lesz egyszerű de reméljük hogy kisbabánk is lesz...azóta sajnálom hogy elsőre még nem vettem teljesen komolyan, nagyon más ő mint azok a pasik akikkel előtte dolgom volt....akkoriban sokszor csalódtam és féltem hogy megint pofára esek, ezért is kételkedtem abban hogy komolyan gondolja, de jól döntöttem amikor igent mondtam:)

27/N

2013. jún. 18. 19:33
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

FÉl év járás után egyszercsak eltűnt. Nem volt elérhető telefonon, e-mailen, myvip-en (akkor még...)

Egy hétig az ideg rángatott, hogy mi lehet vele, a lakásánál nem nyitott senki ajtót.

Végül egy haverja felkeresett, és elmondta, hogy a pasi börtönben van, sorozatos betöréses lopásért. Nekem régen pedzegette, hogy megy ki Angliába dolgozni.

Aztán kaptam egy papírt a böriből, hogy meg vagyok hívva. Na gondoltam, remek alkalom a szakításra.

Erre megkérte a kezemet, ott mindenki előtt. Addig nem is éreztem mennyi feszkó van bennem: leordítottam a fejét, aztán nőiesen távoztam.

2013. jún. 18. 22:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtad, hogy fájdalmas olvasnod a hozzászólásokat. Talán érintett vagy?
2013. jún. 19. 09:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 19 éves koromban megkért a nagyobbik bátyám kollégája, aki akkor volt 30 valahány éves. Nem jártunk együtt, nem volt köztünk semmi, ráadásul teljesen józan volt és halál komolyan gondolta. Utólag megtudtam, hogy nem én voltam az első "áldozata", ráadásul ő szüzen akart megnősülni. Szegényt még ki is röhögtem. De ez nem vette el a kedvét, utána is több nőt megkért, végül egy igent mondott. 2 év után elváltak. 26N
2013. jún. 19. 17:07
 28/28 A kérdező kommentje:
Nos, én nem vagyok érintett csak belegondoltam, hogy milyen is lenne, ha valakinek "nem"-et mondanék.
2013. jún. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!