Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok lánykérésre valo szöveget mind a lányhoz és az édesapához is! Valakinek valami ötlet?
Egyszerűen odaálsz a lány / apja és elé megmondod, hogy megkéred a kezét / a lánya kezét. Mit kell ezt túlbonyolítani?
Gondolom már beszélgettetek a jövőtökről és hosszútávra terveztek. Ha nem, akkor vesd fel a témát, nehogy besülj. Szerintem a pároddal beszélj először, hogy mit szólna ha összebútoroznátok és egyszer megházasodnátok.
"Kerítésen szaros gatya
Gyere hozzám, te vén banya!"
Jaj már ez is baj ha van olyan férfi aki Tiszteletet mutat?
Nehéz most beszélnem, hisz izgatott vagyok,
De a lényeget illetően, kétséget nem hagyok.
S bár most izgulok kicsit, de kérdezni nem félek,
Hisz úgy lesz teljes életem, ha majd veled élek.
Édesapád előtt, most válaszolj hát nekem,
Hozzám jössz e feleségül, s élnél e velem?
Sok sikert :-)
"Jaj már ez is baj ha van olyan férfi aki Tiszteletet mutat? "
Nem baj, csak a tiszteletet sokkal inkább kifejezi az, ha szívből jövő, őszinte szavakkal kéri meg a párját, mint hogyha a Netről begyűjtött sablonok bemagolásával oldja meg. És igen, ez még akkor is igaz, hogyha esetleg kevésbé vadromantikus vagy frappáns, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!