Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan történik egy eljegyzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történik egy eljegyzés? A fiú egyszerűen megkéri a lány kezét vagy közösen döntik el, hogy mikor legyen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinél hogyan. Nálunk nem számítottam rá, úgy gondoltam, hogy a férjem nem házasságpárti, bár azt tudtam, hogy nagyon szeret és velem szeretne élni. Aztán egyik Valentin napon hazaállított egy csokor vörös rózsával és egy gyönyörű köves gyűrűvel és megkérdezte, leszek-e a felesége. Persze boldogan mondtam igent. Aztán mi nem tartottunk eljegyzési bulit, csak elmondtuk a családnak, hogy nyárra beszéltük meg az esküvőt, merthogy ezek után megbeszéltük. De van, aki tart bulit is, kinek hogy van igénye és pénze rá. Csináljátok úgy, ahogy nektek a legmegfelelőbb. Sok boldogságot!
2013. szept. 17. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Amelyiket szeretnétek. Igazából mindegy. Ha meglepetést szeretnél, akkor az elsőt javaslom, ha nem, akkor a másodikat.
2013. szept. 17. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:

A) Megbeszélik közösen, hogy szeretnének összeházasodni

B) Megkéri a kezét amikor jónak látja

C) A szülőktől kéri meg, aztán a lánytól

Kb. ez a 3 lehetőség van.

2013. szept. 17. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok lehetőség van. Nálunk az volt, hogy feltette a kérdést és átadta a gyűrűt. Igent mondtam, és elkezdtük szervezni az esküvőt.
2013. szept. 17. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

A lánykéréshez NEM kell gyűrű, ez csak amerikai szokás.

Megkérdezed a lányt, hogy feleségül megy-e hozzád. Ha igent mond, beszéltek a szülőkkel, megveszitek a karikagyűrűket.Vagy felhúzzátok egymás ujjára, minden felhajtás nélkül, vagy a lány szülei ebédet adnak és ott ünnepélyesen húzzátok fel a gyűrűket. Ha akarod, akkor az eljegyzésre vehetsz a karikagyűrű mellé köves gyűrűt.

2013. szept. 17. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy ti szeretnétek, de ha több éve vannak együtt a párok és már középkorúak akkor tapasztalatom szerint megbeszélik, hogy összeházasodnak.

Nálunk pl nem volt megbeszélés, meglepetésként ért, hogy a párom megkérte a kezem, szerintem ez így a legszebb.

2013. szept. 18. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
5-ös, és???? Én igen is szeretnék köves gyűrűt, mert nekem tetszik, ha egy ujjon viselik a karikagyűrűvel. Úgyhogy, szerintem ne te mondd meg, hogy mi kell, és mi amerikai, mert akkor ennyi erővel ne hordj farmert, mert az sem magyar szokás. Zsinóros mellényt, bőrcsizmát, kötényt és színes szoknyát, falusi lagzit mindenkinek! Az a magyar!
2013. szept. 18. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt elmentünk megvenni, megrendelni a gyűrűket, majd egy későbbi időpontban történt az eljegyzés, kettesben. Itt rögtönöztem valami szöveget, hát olyan volt amilyen. Majd bejelentettük, különösebb csinnadratta nélkül.
2013. szept. 18. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a közös megbeszélés a legromantikusabb, mert a gyűrűs az erőltetett, az már nem kérés, ha készpénznek veszi, hogy igent mondasz. De kinek-kinek a maga ízlése szerint, az az ideális, ha a párok már ismerik egymást annyira, hogy tudják, mi esik jól a másiknak.
2013. szept. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!