Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány mit adhat a fiúnak eljegyzéskor?
A fiú ugye gyűrűt ad.
És a lány?
Főképp hogy évfordulón sejti a lány hogy megkérik a kezét.
Plussz információ,hogy a fiú nem szereti az ékszereket.Értékhatár nincs.
Az évfordulóra amúgy is készülsz vaslami meglepivel. Te ismered minek örülne, mi csak annyit tudunk róla (amit leírtál), hogy az ékszer nem az.
Az eljegyzéskor nálunk nem volt külön gyűrű, a karikagyűrűket húztuk fel. Amúgy meg az én IGENemet kapta ajándékba. :)
Igen,az évfodulós ajándéot szeretném igazából.
Mert ha jól sejtem,akkor ő a gyűrűt szánja annak.
Tehát én nem adhatok egy csavarhuzókészletet pl,mert épp arra van szüksége:):)
3-as,leirod bővebben?
tudtad előre h megkérni készül a kezed,azért vetted neki a gyűrűt,vagy csak sejtés és lesz ami lesz?
na most tisztázzuk, hogy mit értesz eljegyzés alatt
mert amit írtál, az egy sima lánykérésnek tűnik
eljegyzés az, amikor a fiú a násznagyával meg a szüleivel elmegy a lányos házhoz (ahol terített asztallal várják), viszi az egy pár karikagyűrűt, egymás ujjára húzzák, a lány pedig cserébe ad egy 'jegydobozt', amiben hímzett zsebkendők vannak, és esetleg még valami, pl. mandzsettagomb
ha csak sejted, hogy megkéri a kezed egy köves gyűrűvel, akkor szerintem nem kell készülnöd semmivel
persze ha az évfordulótokra ennek tudatában szeretnél adni valami értékesebb ajándékot, akkor én egy márkás karórára szavaznék - ezt viselheti minden nap, mint te a gyűrűt
valami olyat vegyél, ami illik a stílusához
Akkor lánykérés,mind1.
Szülőktől kikérős kajálós hülyeség nem lesz sosem,az fix.
Nem is vagyunk jóban,hülyeség is,és értelme se lenne hisz együtt élünk párommal.
Elvileg nem tudok róla,csak 99 %,hogy az lesz,ismerem.
Nincs semmi előre megbeszélve.
Ezért olyan ajándékban gondolkozom,ami akkor is tökéletes,ha az 1% jön be és kapok pl egy fülbevalót.
3.as vagyok. Megkérte a kezem, romantikusan. Miután kiszipogtam magam, mondtam, hogy anyuék előtt is megtennéd?
Mondta, hogy persze, bármikor...
Ezért lett egy családi vacsorás- szülős leánykérés. Tudtam, hogy szeretne egy jelképet ő is, mondta régebben, de ő nem a pecsétgyűrűs fajta... nyakláncot nem hord. Ezért vettem egy sima, vékony gyűrűt, nem karikát, és megleptem vele. Örül neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!