Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lány jegyzi el a legényt, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány jegyzi el a legényt, mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha ez veletek történne meg? Mit lépnétek erre? Megsértődnétek, megalázónak tartanátok? Megharagudnál érte? Csorbulna a férfiasságod? Vagy konzervatív gondolkodás szerinted hogy "Fiúnak illik" és neked mindegy a dolog? Örülnél ennek?

Lányok! Ti mit gondoltok erről? Szerintetek megteheti egy nő? Vagy nem szabad ilyet tenni?

2012. jún. 21. 09:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ultra gáz. (Nő vagyok)
2012. jún. 21. 09:46
 2/29 anonim ***** válasza:
53%

Töketlen pasi tökös csaj felállás.Nekem nem jön be,szerintem ez egy szép hagyomány,ha már megteszi nyugodtan nyissa ki a pasinak az ajtót,cseréljen ő kereket és bevásárlás után is viheti magának a sok kilós szatyrait.

Megteheti persze,de ha ezt "elveszi" a férfitól,akkor másban is maradjon ő "fölül".

2012. jún. 21. 09:47
 3/29 anonim ***** válasza:
38%
szerintem romantikus :) nem nagyon érdekelnek a hagyományok, soha nem lehet ciki azt mondani valakinek, hogy szeretlek és veled akarom leélni az életem.
2012. jún. 21. 09:48
 4/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is gáz! Milyen puha p*cs lennék ha nem merném megkérni egy csaj kezét! ha te kéred meg a srácot az igen ciki a srácra nézve és még el is riaszthatja!
2012. jún. 21. 09:49
 5/29 anonim ***** válasza:
62%

Nekem férfi kell, de ez ízlés dolga.

(Ha pasi lennék, menekülnék.)

Ha a pasi akar téged, akkor majd megkér. Ha meg nem akar, akkor meg minek ráerőltetni magad?

Én szerintem ez a nőnek sokkal megalázóbb.

2012. jún. 21. 09:51
 6/29 anonim ***** válasza:
69%

*soha nem lehet ciki azt mondani valakinek, hogy szeretlek és veled akarom leélni az életem.

Ez igaz. Csak itt nem arról van szó, hogy ezt megmondod valakinek, hanem arról, hogy elveteted magad feleségül.

Az sem ciki, ha valaki tiszta vizet önt a pohárba, és megmondja a pasinak, hogy ő szeretne menyasszony és feleség lenni, nem akar élettárs vagy barátnő maradni. De ilyenkor is meg kell adni a választási lehetőséget a pasinak, és ha a pasinak nincsenek ilyen tervei, akkor kalap-kabát, legalább idejében kiderült.

De ha valaki meg is kéri a pasija kezét, utána na csalja meg arra hivatkozva, hogy nem elég férfias...

2012. jún. 21. 09:54
 7/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem hiszem, házasság lesz abból, ha már az eljegyzést is a nő erőlteti a férfira.
2012. jún. 21. 09:56
 8/29 anonim ***** válasza:
61%

Annyira életszerű, mint amikor a gazella kergeti az oroszlánt.

Előfordulhat, de arról az "oroszlánról" megvan a véleményem.

2012. jún. 21. 09:56
 9/29 anonim ***** válasza:
63%

szerintem romantikus :) nem nagyon érdekelnek a hagyományok, soha nem lehet ciki azt mondani valakinek, hogy szeretlek és veled akarom leélni az életem.

Nő vagyok,mondom a páromnak hogy szeretem és vele akarom leélni az életem,de eszembe nem jutna nekem megkérni az ő kezét.

Felcsatolhatót is vehetnék és megszexuálhatnám kb :D

Ez had maradjon a férfi dolga.

Leirsz részleteket? Mennyi ideje vagytok egytt?Mennyi ideje laktok együtt? Korotok?

2012. jún. 21. 09:57
 10/29 Robi.88. ***** válasza:
30%

Cikinek nem ciki csak ez tipikusan olyan viselkedes amitol tényleg egy pasi rosszul lesz.

Ha el akar venni akkor elfog, amugy meg minek rohanni?

Ez a házasság eljegyzés dolog ez tul van misztifikalva, ha jol elvagytok igy az miért nem elég?

Lehet h ezzel az ellenkezojet éred el.

2012. jún. 21. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!