Anyukák! 4 hónapos a kisfiunk a párommal 2 éve vagyunk együtt. A ti párotok is megnézi a jó nőket? Az enyém igen és még meg is jegyzi hogy igen ez egy jó nő. Hogyan toleráljátok ezeket a dolgokat, ha van ilyen?
Én nem vagyok anyuka, de ez azért nagyon gáz, hogy feltünően nézi és még hozzá is teszi, hogy jó nő.
Az én Párom, nem nézi a nőket, mármint biztos nézi mert pasi, de én egyszer nem vettem még észre, sőt van amikor én mondom neki, hogy az meg az milyen jó nő, és akkor néz oda.
Ha meg feltünően nézné és még hozzá is tenné, akkor én is ugyanezt csinálnám. Ha nem érdekelné, hogy nézem és megjegyzem hogy ez egy jó pasi, akkor már a kapcsolatban van valami gáz.
Gondolom már mondtad neki, hogy ez Téged zavar... 22/L
A párom nekem hűséget esküdött, és nem vakságot, és ez fordítva is igaz. Én még a nőket is megnézem. Nem azért, mert hajlok a saját nemem felé, csak ami szép, az szép.
22/L.
Ha csak nézi, meg megjegyzésekt tesz, az rendben van - nézni ugyis megnézi MINDEN FÉRFI a nöket, legfeljebb nem mondja, ha tart egy féltékenységi rohamtól.
Értelmes nö ezen nem akad fel, kivéve, ha a megjegyzések sértö módon történnek (milyen jó nö, te meg milyen kövér/formátlan/öreg/stb vagy). Ilyenkor (mármint ha sértö a fogalmazás) a legegyszerübb ezt NYUGODTAN megmondani, és MEGKÉRNI, hogy ne igy mondja, amit akar.
Viszont te is megjegyezheted, hogy ez vagy az a férfi szerinted jól néz ki.
Nálunk többszö elöfordul, hogy ÉN szólok neki, hogy nézd már, milyen csinos nö, ahelyett, hogy hisztiznék, és még soha nem volt olyan, hogy félténynek kellett volna lennem.
Már mondtam neki, és azt mondta hogy nem járkálhat csukott szemmel. Attól hogy megnézi még nem csinál semmit.
Amikor együtt vagyunk akkor is megnézi, de nem feltűnően.
Mondjuk én is megnézem a jó pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!