Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány jegyzi el a legényt, mi a véleményed erről?
Fiúk! Ti mit szólnátok, ha ez veletek történne meg? Mit lépnétek erre? Megsértődnétek, megalázónak tartanátok? Megharagudnál érte? Csorbulna a férfiasságod? Vagy konzervatív gondolkodás szerinted hogy "Fiúnak illik" és neked mindegy a dolog? Örülnél ennek?
Lányok! Ti mit gondoltok erről? Szerintetek megteheti egy nő? Vagy nem szabad ilyet tenni?
9:57-esnek: Mi együttéléspártiak vagyunk, de ha akarnék házasodni, én nem félnék ezt közölni a párommal. Szerencsére nem olyan bizonytalan, hogy azon múljon a férfiassága, hogy mi van a hagyományban meg mit gondolnak mások :)
"Felcsatolhatót is vehetnék és megszexuálhatnám kb :D"
kb. lehet, hogy élvezné is, nekik is erogén zóna ;-)
"Leirsz részleteket? Mennyi ideje vagytok egytt?Mennyi ideje laktok együtt? Korotok?"
28, 35, fél éve
Ha ez velem történne akkor lesülne a bőr a képemről és szégyenembe elsüllyednék.
De ha a lány meg említené az eljegyzéses dolgot hogy éreztesse a sráccal hogy ő erre vágyik és ha a srácnak van elég vér a pucájában és elég esze akkor kapcsol hogy valamit tennie kéne és ha nem lökött akkor meg is teszi ő és jobb ha nem vár arra ha a lány kéri meg mert ott olyan égés lesz belőle és tuti hogy mindenki ezzel fogja őt szekálni élete végéig, és a család többi tagjai is puhánynak fogja nevezni az is biztos.
Én teljesen kiakadnék ha ez így lenne, de nem azért hogy eljegyzés meg házasság meg minden, hanem azon hogy a lány kéri meg egy pasi kezét pedig ennek fordítva kellene lennie.
Mi két és fél éve vagyunk együtt, és a kapcsolat elején KÖZŐSEN eldöntöttük, hogy össze fogunk házadodni. Ettől függetlenül pár hónapja én hoztam fel, hogy konkretizálhatnànk a dolgot. Nem érzem igazi legénykérésnek, sem cikinek vagy erőszakosnak. Nem menekült el, hanem örült neki.
Azt gondolom, inkább a körülmények számítanak: a kapcsolat minősége, a bizalom és a tisztelet kölcsönössége. A legénykérés még mindig jobb, mint szekírozni, hogy vegyen el, vagy terhességgel kényszeríteni...
Hát nem tudom. Anyuéknál úgy volt, hogy anya egyszer csak megszólalt, hogy "Te, nem kéne lassan összeházasodni?"
24 éve házasok.: D
Én nem tenném meg, de csak mert akkor úgyis folyton bennem motoszkálna, hogy vajon magától megkérte volna a kezemet?
Mondjuk nálunk már megtörtént az eljegyzés, szóba is került utólag, hogy mit szólt volna, ha én kérem meg a kezét. Igent mondott volna, de nagyon nem esett volna jól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!