Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lány jegyzi el a legényt, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány jegyzi el a legényt, mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha ez veletek történne meg? Mit lépnétek erre? Megsértődnétek, megalázónak tartanátok? Megharagudnál érte? Csorbulna a férfiasságod? Vagy konzervatív gondolkodás szerinted hogy "Fiúnak illik" és neked mindegy a dolog? Örülnél ennek?

Lányok! Ti mit gondoltok erről? Szerintetek megteheti egy nő? Vagy nem szabad ilyet tenni?

2012. jún. 21. 09:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%
Férfi vagyok. Az esetek 90%-ában a nő vadássza le a férfit, mindenféle trükkel, furmánnyal, praktikával. Mert, hogy a nő szevedélyesen és évtizedeken át készül "élete legnagyobb napjára" és ott diadalmasan akarja bemutatni a levadászott trófeát. Tehát ehhez képest, hogy ki jegyez el kit, már csak egy álságos szerepjáték.
2012. jún. 21. 10:01
 12/29 Robi.88. ***** válasza:
22%
ez is igaz:D
2012. jún. 21. 10:02
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

9:57-esnek: Mi együttéléspártiak vagyunk, de ha akarnék házasodni, én nem félnék ezt közölni a párommal. Szerencsére nem olyan bizonytalan, hogy azon múljon a férfiassága, hogy mi van a hagyományban meg mit gondolnak mások :)

"Felcsatolhatót is vehetnék és megszexuálhatnám kb :D"

kb. lehet, hogy élvezné is, nekik is erogén zóna ;-)

"Leirsz részleteket? Mennyi ideje vagytok egytt?Mennyi ideje laktok együtt? Korotok?"

28, 35, fél éve

2012. jún. 21. 10:04
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

Ha ez velem történne akkor lesülne a bőr a képemről és szégyenembe elsüllyednék.

De ha a lány meg említené az eljegyzéses dolgot hogy éreztesse a sráccal hogy ő erre vágyik és ha a srácnak van elég vér a pucájában és elég esze akkor kapcsol hogy valamit tennie kéne és ha nem lökött akkor meg is teszi ő és jobb ha nem vár arra ha a lány kéri meg mert ott olyan égés lesz belőle és tuti hogy mindenki ezzel fogja őt szekálni élete végéig, és a család többi tagjai is puhánynak fogja nevezni az is biztos.

Én teljesen kiakadnék ha ez így lenne, de nem azért hogy eljegyzés meg házasság meg minden, hanem azon hogy a lány kéri meg egy pasi kezét pedig ennek fordítva kellene lennie.

2012. jún. 21. 10:14
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Mi két és fél éve vagyunk együtt, és a kapcsolat elején KÖZŐSEN eldöntöttük, hogy össze fogunk házadodni. Ettől függetlenül pár hónapja én hoztam fel, hogy konkretizálhatnànk a dolgot. Nem érzem igazi legénykérésnek, sem cikinek vagy erőszakosnak. Nem menekült el, hanem örült neki.

Azt gondolom, inkább a körülmények számítanak: a kapcsolat minősége, a bizalom és a tisztelet kölcsönössége. A legénykérés még mindig jobb, mint szekírozni, hogy vegyen el, vagy terhességgel kényszeríteni...

2012. jún. 21. 10:19
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Van egy régi szokás vagy hagyomány, mely szerint február 29-én a nő is megkérheti párja kezét. Ha a párom addig nem kér meg, 2016. február 29-én én bizony elé állok és megkérem őt. Akkor már 9 éve leszünk együtt, ha addig nem dönt, én állítom döntés elé.
2012. jún. 21. 10:21
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom. Anyuéknál úgy volt, hogy anya egyszer csak megszólalt, hogy "Te, nem kéne lassan összeházasodni?"

24 éve házasok.: D

2012. jún. 21. 10:22
 18/29 anonim ***** válasza:
41%

Én nem tenném meg, de csak mert akkor úgyis folyton bennem motoszkálna, hogy vajon magától megkérte volna a kezemet?

Mondjuk nálunk már megtörtént az eljegyzés, szóba is került utólag, hogy mit szólt volna, ha én kérem meg a kezét. Igent mondott volna, de nagyon nem esett volna jól neki.

2012. jún. 21. 10:52
 19/29 anonim válasza:
29%
Szerintem nagyon gáz. És azt gondolom, hogy az ilyen házasság nem lesz hosszú életű.
2012. jún. 21. 11:41
 20/29 Dottorre ***** válasza:
100%
Szerintem mókás, ha mindkét fél úgy érzi, hogy tényleg itt az idő...
2012. jún. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!