Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek az milyen, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen, ha a egy lány megtudja azt, hogy mennyibe került a lánykérő gyűrűje?

Figyelt kérdés
És esetleg ezért vissza adja a fiúnak, de igent mondott és vele képzeli el a jövőjét.

2013. szept. 19. 11:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
Az egy reális ár, nem túlzás.
2013. szept. 19. 16:10
 22/37 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem tökéletesen igazad van. Én sem tudnám jó szívvel viselni a helyedben. Viszont ne visszaadd, hanem beszéljétek meg, hogy ez neked így nem jó. Hogy mennyire jól esik ..., de te jobban örülnél egy olcsóbb gyűrűnek, melyet hordani is tudsz. Mert így csak állni fog a szekrényben, és nem is hordhatod (elég veszélyes lenne a mai világban).

A különbözet pedig vagy az esküvő első részlete, vagy vegyetek valami értelmeset belőle a lakásotokba, vagy utazzatok el elő-nászútra.

2013. szept. 19. 16:10
 23/37 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkozom, h vigyük vissza és kérjük vissza a pénzt... de nem tudom h h viselné ezt. :-(
2013. szept. 19. 18:12
 24/37 anonim ***** válasza:
86%

Akkor most én leszek a rossz, de szerintem meg tartsd meg. Nem veszélyes hordani, én Budapesten napi szinten hordtam a lánykérős gyűrűmet az esküvőig, semmi gond nem volt vele. Annyira nem profik ezek a tolvajok, hogy megkülönböztessenek messziről egy gyémántot egy cirkónia kőtől. Egy ismerősöm fekete gyémántból készült gyűrűjét rendre bizsunak nézte mindenki... Ráadásul egy gyűrűt le se lehet úgy tépni az utcán, mint egy nyakláncot vagy fülbevalót, mégis hányan hordanak ilyen ékszereket is.

Arra gondolj, ez egy örök tárgy, nem karcolódik vagy fénytelenedik el. Tartja is az értékét, tehát ha nagyon meg lennétek egyszer szorulva, pl. műtétre vagy hasonló súlyú dologra kell a pénz, még mindig el lehet adni.

Hidd el, borzasztó nagy sértés lenne visszaadni. Gondold csak el, hasonló helyzetben te mit szólnál? Hónapokig gyűjtögetnél egy ajándékra, majd a párod mondaná, hogy vigyétek vissza a boltba, mert inkább elköltené másra. Hát nekem a szívem szakadna meg, úgy fájna...

2013. szept. 19. 18:25
 25/37 anonim ***** válasza:
76%

Teljes mértékben egyetértek az előzővel. Én eddig azt hittem hogy millió feletti értékről beszélünk. 170ezres tételeket az emberek teljesen simán hordanak. Senki nem fogja levenni az ujjadról. Egy férfi óra is belekerül ennyibe, mégis mindenki hord órát. De akár egy arany nyaklánc is.

Így én akkor nem értem a problémád. Persze sok ez a pénz, meg minden. De azért nem annyira hogy ekkora feneket kelljen neki keríteni.

Én nagyon megsértődnék a párod helyében. Ez a kicserélni olcsóbbra meg, hát nem tudom. Rengeteg olyan napi használati cikkünk van ami ettől többe kerül, és kimegyünk vele az utcára. Még akkor is ha valaki kevésbé tehetős.

2013. szept. 19. 18:47
 26/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,így olvasva teljesen igazatok van! Akkor igyekszem megszokni ezt. Végül is jól esik, h kaptam tőle és tetszik is csak hát az ára... De semmiképpen sem fogom visszaadni ;-)
2013. szept. 19. 19:14
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

Az reális ár szerintem is.

Kő nélkül a karikagyűrűnk nem fehéraranyból is 110E

Ráadásul naponta iPad-del mozgok Bp.-en, ami 200E volt

2013. szept. 19. 19:16
 28/37 anonim ***** válasza:
Amúgy ha még böki a csőröd, gyűjtögess, és lepd meg egy szép órával vagy hasonlóval :)
2013. szept. 19. 19:43
 29/37 anonim ***** válasza:
11%

Basszus, ez teljesen normális ár!!

Ne nevettesd ki magad!

2013. szept. 20. 00:22
 30/37 anonim ***** válasza:
20%

Hát én megértelek. Én is kiakadtam volna, ha megtudnám, hogy ennyit költött a férjem egy gyűrűre.

De nálunk más volt a helyzet mert én kiválaszthattam az enyémet. Még 5ezer se volt. Így nyugodtabb voltam, meg kért is a férjem hogy válasszak mert sem méretben nem tudott volna dönteni, sem formában, hogy vajon tetszene e nekem amit ő választ.

De ne bántsd meg azzal hogy visszaadod. Beszéljétek meg, esetleg, hogy kicserélitek olcsóbbra, és a maradék pénzt valami hasznosabbra költitek vagy félreteszitek.

Vagy valami másféle kompromisszum ami mindkettőtöknek megfelel.

27/N

2013. szept. 20. 05:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!