Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 200-300 ezres lánykérésről?
Az egyik ismerősöm a közel jövőben szeretné megkérni a barátnőjét és ennyit szeretne rászánni. Gyűrűvel mindennel együtt.
Ezzel ki tudja fejezni a lány felé h milyen fontos neki?Vagy ez már sok érte?
Szerintetek?
Annyira nem sok az.
A férjem az én kezem akkor ilyen erővel kb félmillióbó kérte meg.
Leszervezett egy utat Szicíliába,rég vágytam oda,gyűrű kb 50ezer,szálás,stb,mindjárt nem kis összeg.
Miért kell ezen fennakadni?
Esküvőt 2 tanuval tartottuk,utána nászúr Spanyolország.
Kinek mi fontos.
4. válaszolónak: nem is az összegen kell fennakadni. Kinek 10ezer is sok, kinek 1millió is csak "zsebpénz". Nem ezen akadunk fenn. Hanem a kérdésben ez áll:
"Ezzel ki tudja fejezni a lány felé h milyen fontos neki?"
Én voltam egyszer egy olyan eljegyzésen, ami felért egy lakodalommal is. Voltunk vagy 40-en, mindenféle kaja, zene, tánc, minden volt.
Azóta már elváltak.
Az anyagi lehetőségeidtől függ,meddig mehetsz el,tehát te döntöd el,mi a reális és vállalható összeg számodra.Viszont azt tudnod kell,hogy ezen semmi nem múlik,szeretetet kifejezni pénzzel nem lehet,sokkal inkább magával a gesztussal,illetve a boldogságot sem tudod megvásárolni.Ami annyit jelent,hogy tarthatsz te akár félmilliós eljegyzést is,ha fél év múlva meg elváltok.Megoldhatod mindezt jelképes összegből,ha boldogok vagytok és szeretitek egymást,nem ez fog később számítani.
Félretéve az erkölcsi részét,szerintem ha nem vagy eleresztve anyagilag,egy szerény családi vacsorával,meg két puritán,de szép karikagyűrűvel megúszhatod az egészet ötvenezerig bezárólag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!