Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek nekem lánykérésről videókat?
Olyanokat nem kérek,h "Google a barátod",stb.
A normális válaszolóknak nagyon köszönöm. :)
Szia! Nem tudom, hogy a filmek érdekelnek, vagy meg akarod kérni a barátnőd kezét? Ha az utóbbi, akkor szerintem ne nyilvánosan kérd meg. Ez a hollywoodi filmekben működik, de ha nemet mond, akkor jó elkerülni a nyilvános beégést! Meg gondolj bele, hogy a lánynak is mennyire kellemetlen... Ha megnézed, a legtöbb ilyen netes videón amúgy nemet mond a lány. (A chatroulette-es jópofa, de az nem valódi lánykérés)
Szerintem érdemes ezt kettesben intézni. És mielőtt megkéred a kezét, LEGYÉL BIZTOS BENNE, hogy igent fog mondani! Én a feleségem kezét fél év után kértem meg (ami határeset, de már az elején sejtettem, hogy ez lesz belőle :-)) Viszont sokat beszélgettünk vele korábban, hogy jó lenne idővel összeházasodni, megállapodtunk hány gyereket szeretnénk, stb. Lánykérés előtt volt egy jó vacsi, majd elsétáltunk egy romantikus helyre, és egy verssel kértem meg a kezét. Még így is hideg zuhany volt neki, amikor feltettem a nagy kérdést! Egy percig hezitált, aztán igent mondott :-)
Szóval előtte mindenképp tudd meg, mit fog mondani, mert még így is érhet meglepetés. A vers meg jól jöhet, ha esetleg elakadna a szavad :-)
Utolsónak:
Ilyen "amatőr" házi videókra gondoltam. Láttam néhányat youtube-on, gondoltam hátha vannak többen akik tudnak olyanokat mutatni amiket még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!