Milyen program tudná lejátszani ezeket a videókat?
Sziasztok erről az a linkről: [link]
letöltöttem a videókat de nem tudom lejátszani (windows media player-l és real player-l próbáltam).
Nem izgat honnan töltesz le videókat - és nem is reklámoznám, de azt tudom, hogy mind a Wmp, mind a Real egy rakás FOS.
Ha normális lejátszót akarsz, akkor Media Player Classic: Home Cinema megtámogatva mondjuk egy K-Lite Codec Pack-al. Ez viszont minimális hozzáértést igényel, ha ez nincs meg, VLC Player - szinte mindent visz alapból és nem kell hozzá codec.
Bármelyiket választod, jobb megoldás mint a ratyis WMP.
VLC sem tudja le játszani:)
ezt írja:
Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „MSS1” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
Talán még adj egy esélyt a K-Lite Codec pack-nak:
Ha ez felment, elvileg a WMP is sokkal több formátumot lejátszik majd. De nem tudom garantálni. Viszont egy próbát megér.
Hát letöltöd és feltelepíted :) A többit majd elvégzi a telepítő.
Csak azért írtam a minimális hozzáértést, mert néha jobb teljesítmény érhető el, ha testreszabod a telepítést és kiválasztod h milyen videóhoz milyen kodeket használjon, de amúgy az alapbeállítás is teljesen használható. Szóval megpróbálnám a helyedben.
Valóban, letöltöttem próbaként egy videót a listából, hogy ugyanmá' mégis mivel kódolták azt a fránya hangsávot...
A MediaInfo szerint:
Audio
ID : 1
Format : ACELP
Format profile : .net
Codec ID : 130
Codec ID/Hint : Sipro
Duration : 24mn 12s
Bit rate : 18.3 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 16.0 KHz
Bit depth : bit0
Stream size : 3.17 MiB (8%)
Ezekután kerestem ACELP kodeket és találtam is:
Ez a 32-bites változat. Ha 64-bites kell:
Ezután még az MPC:HC sem adott hangot, de a KMplayer-ben volt kép ÉS hang.
Itt szerencsére nem a lejátszókkal van a baj. A videó készítője használt egy elég ritka hang kodeket a videóhoz, ilyet egyáltalán nem találsz minden bokorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!