Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomszerű lánykérésről vélemények?
Ha pénzügyi helyzet nem befolyásolná az eljegyzés körülményeit,szíved szerint hogyan és milyen környezetben valósítanád meg?
Ha becsukod a szemed és gondolatban elkalandozol,hogy tudod elképzelni a nagy eseményt?
Férfiak és nők véleménye egyaránt érdekel.
Én veszekedés után kaptam a gyűrűt. Előtte beszéltünk róla, hogyha úgy alakulna igent mondanék-e.
Aztán egyik este jól összekaptunk, elrohantam. Párom utánam, kérte hogy jöjjek haza beszélgessünk.
Hazajöttem, beszélgettünk, egyszer csak megcsókolt és az ujjamra húzta a gyűrűt.
Nekem ez többet ért, mintha egy étteremben vacsora közben kéri meg a kezem.
Nekem három kedvenc elképzelésem van:
1) Az Eiffel torony tetején
2) Nyáron, egy hosszú balatoni móló legvégén naplementekor
3) Szilvásváradon a vízesésnél
Mindhárom nagyon romantikus lenne :)))
Szerintem ez az esemény nem függ az anyagi helyzettől...max a gyűrűhöz van köze. Én sosem képzeltem/vágytam különleges leánykérésre, de azt mindig is fontosnak tartottam, hogy csak ketten legyünk ott (tehát ne étteremben pl). Azt pedig elvárom a leendő vőlegényemtől, hogy előtte "kérjen el" a szüleimtől, tehát ők előbb tudjanak róla. Sajnos ez mostanában már nem szokás és ez a szememben nagy tiszteletlenség a szülőkkel szemben...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!