Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Álomszerű lánykérésről vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomszerű lánykérésről vélemények?

Figyelt kérdés

Ha pénzügyi helyzet nem befolyásolná az eljegyzés körülményeit,szíved szerint hogyan és milyen környezetben valósítanád meg?

Ha becsukod a szemed és gondolatban elkalandozol,hogy tudod elképzelni a nagy eseményt?

Férfiak és nők véleménye egyaránt érdekel.

2012. márc. 19. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Én nagy felhajtásra azért nem vágyom, mert abból már egyértelmű, hogy mit is akar, így oda lenne a meglepetés...
2012. márc. 19. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vágyom semmi különlegesre. Este, feküdjünk az ágyban, beszélgessünk, egyszercsak kérdezze meg hogy hozzámennék-e, meg kapja elő a gyűrűt. Nem kell semmi faxni, meg nézőközönség meg elegáns vacsora valami csillivilli helyen.
2012. márc. 19. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Pénztől függetlenül is tökmindegy. Jó nekem esti séta közben is, kézen fogva, itt az utca végén, vagy akárhol. Nem a dekoráció a lényeg (ahogy karácsonykor, vagy születésnapok alkalmával sem), nem érdekes a cicoma, csak az érzések, azok pedig akkor is vannak, ha épp a nappaliban ülünk. Nekem mindegy, őszintén mondom. A fontos az, hogy nézzen a szemembe, fogja a kezem és mondja, hogy mindig velem akar már maradni. Semmi más nem fog érdekelni.
2012. márc. 20. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk tavaly volt az eljegyzésünk, a lánykérés egy szimpla szürke hétfőn történt, pont amikor nem vártam rá, nekem ez volt az álomszerű, hogy nem csinált belőle hatalmas felhajtást, bár megtehettük volna.

Az eljegyzésünk is szűk családi körben történt, egy vasárnapi ebéd/vacsora alkalmával.

2012. márc. 20. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Hát én kiakadnék az Eiffel toronytól... Ez annyira sablon. Nekem az álmom, hogy ugyan úgy, mint egy átlagos este, ülünk a Duna parton egy mólón vagy Normafa tetején és hirtelen elővesz egy kindertojásba rejtett gyűrűt. :) Na attól teljese odáig lennék. :)
2012. márc. 22. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

engem azon a vasútállomáson kért meg, ahol anno a papám kérte meg a nagyim kezét 55 évvel ezelőtt.

mondott pár szép dolgot arról, hogy hogyan képzeli az életünket együtt, mondtam neki én is pár szét dolgot. nem volt meglepetés, de nem zavart, mert legalább pont olyan a gyűrű, amilyen szerettünk volna. :)aztán elmentünk a halászcsárdába ketten, és megültük a bulit. a pincér rámborította az almalevet, erre mondtam neki, hogy eljegyzés, aztán ezek szerint hamarosan keresztelő is :) aranyos volt, gratulált :)

az ilyen gyertyafényes műromantikus dolgoktól a hideg kiráz, szóval örülök, h nem lihegte túl a dolgot :)

2012. márc. 24. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Én azt szeretném, ha diplomaosztó után, az egyetemnél kérne meg a párom. Nyáron diplomaosztó, bizakodó vagyok. :)
2012. ápr. 4. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az álomszerű lánykérés az szép, de nem, ha közhelybe csúszik. Vannak emberek akikhez egyszerűen nem illik, nekik inkább a váratlan meglepetés a célravezető, de olyan ember is van aki szeretne erre felkészülni és kifejezetten rossz emlék lenne számára, ha épp T*szkó vásárlásra alkalmas ruhában ránt elő a párja 2 repcsijegyet Párizsba, h más program lesz...

Szóval legyen inkább személyes, intim, ha pénzügyi helyzet nem befolyásolja, akkor kísérőgyűrűs, és az eljegyzést ha igény van rá akkor a rokonokkal. Amin én pasiként ledöbbentem az az volt, hogy a párom szeretett volna szülőtől kikérést is, amire leginkább annyit tudtam mondani, hogy nagykorú vagy szívem, nem kell senki engedélye és elég hülyén jönne ki, ha 6 év után engedélyt kellene kérni... Lehet kissé éle volt a dolognak, de álmomban nem gondoltam volna ilyenre a XXI. században.

2012. ápr. 6. 11:13
 19/19 **Coffein** válasza:
66%
A naplementénél sétálsz vele, mikor megkéred, hogy megállna e egy kicsit. Ránéznél, leguggolsz, s közben végig Őt nézed. Előveszed a gyűrűt, kinyitod a dobozkát, és az egyik kezeddel megfogod a kezét. Nevén szólítod, és azt mondod neki, hogy "Szeretlek." majd, rákérdezel. Ezek után (mert bizony igent mond :) ) megcsókolod. Én így képzelem el, semmi extra, szinte látom magam előtt ahogy, pár ember az utcán rátok néz, és figyeli a válaszát. Szerintem ez felér egy romantikus meglepetéssel, hirtelen jött boldogság. :)
2012. ápr. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!