Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
A lánykérésnél a gyűrű illetve a lánykérés értéke a lány értékével kell hogy megegyezzen.
Illetve mi a véleményetek arról, hogy valaki egy egész havi fizetését csak gyűrűre teszi félre?
Mi a véleményetek ezekről?
Szerintem nem igaz. Én nem örülnék neki, ha kapnék egy 100 ezres gyűrűt, mert ennyit érek a páromnak... Én legyek számára felbecsülhetetlen értékű, mert különben nem is mondok igent. :D
Nem szeretnék nagyon drága gyűrűt, vagy ha még is, akkor ne tudjak róla, hogy az, mert nagyon félteném mindentől. Lehet nem is hordanám szívesen a hétköznapokban nehogy valami baj érje, nem tudom.
Egy férfi költsön annyit a gyűrűre, amennyit jónak lát, ebbe nem szólnék bele. Egyet tartok fontosnak, hogy az a gyűrű strapabíró, jó minőségű és időtálló legyen.
Na most ez az adott havi fizetéstől is függ... Ha megnézzük az arany árát, meg a kövekét- nem feltétlen gyémánt, akkor is, egy fehérarany/arany gyűrű valamilyen szép kővel, már 80.000-be vagy többe kerülnek. Ez pedig van akinek egy havi fizetése. Meg van akinek 1.000.000 a fizetése.
Nekem általában 150.000 Ft körüli gyűrűk szoktak megtetszeni a kirakatokban, de nem várnám el, hogy ennyit költsenek a gyűrűmre. Részemről inkább legyen egy ezüst, de mutatós, nagyobb kővel 10-20 ezerért, mint egy arany mikroszkopikus gyémánttal 200.000-ért. Ezek szerint én 20.000-et érnék? Remélem, nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!