Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexmentes időszak kellene hogy félrelépj/ vagy válás legyen a kapcsolat vége?
Nem jó a kérdés. Honnan tudjuk, hogy mennyi idő kellene?!
Inkább válaszoljanak azok, akik megtették.ű
Szóval mennyi idő után léptetek félre?
Ha nincs szex, mindig megvan az oka, miért nincs.
Betegség (testi, lelki), önbizalom hiány, szeretet megszűnése,....
Amíg két ember szerezi egymást, minden probléma megoldható. Ha már nem szeretik egymát, nincs értelme a kapcsolatnak.
Semmiképp nem lépnék félre. Megbeszélném a társammal, hogy mi legyen.
Ha a történet átmeneti (1-2 hétig tart csak, esetleg egy nehéz stresszes időszakban 1-2 hónapig), azt elfogadhatónak tartanám.
Ha annál hosszabb ideig, akkor átgondolnám, hogy akarok-e maradni a kapcsolatban.
Ha igen, pl azért, mert egyéb szabadidős tevékenységekben jól érzem magam vele, esetleg a gyereked miatt, akkor ez esetben megbeszélném vele, hogy a szexre szükségem van, és ha vele nem lehet akkor összehoznám mással. (Ebben az esetben már nem félrelépés lenne, ugyanis a másik tudtával és beleegyezésével történne).
Amennyiben nem, akkor meg szakítanánk és keresném a boldogulásomat mással.
Annyit hozzá tennék, hogyha (nem egészségügyi okból) nem akar szexelni, az már egy kapcsolati probléma (nyilván ha 12 évesek vagytok akkor más téma, de felnőttek között a szex általában szerves része a párkapcsolatnak).
Van olyan, hogy az ember nem kívánja a szexet, de a társáért olyankor is megtehet dolgokat (szopi pl).
nem tudom…
nekem az nem párkapcsolat, ahol valamelyik fél nem AKAR szexelni..
amikro kiderülne, hogy nincs kedve azért nem, és beszélnénk róla, és nem látok változást egyértelmúen,nem is akar változást, ha ez 1 hét alatt kiderül akkor 1 hét alatt eljutnánk a válásig… félre soha nem lépnék
( egyébként 1 hét alatt nem tud kiderülni..de a lényeg az elven van, amikor kiderül, hogy az én vágyaimat semmibe veszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!