Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan lehet egy nővel FOLYAMATOSAN éreztetni, hogy fontos számotokra? Hogy a kezdeti időszak után ne laposodjon el a kapcsolat?
Ti hogyan csináljátok (már ha egyáltalán csináljátok)?
Nők is írhatnak, hogy ők mire vágynak. :)
el kell vinni vásárolni ilyen plázákba,meg minden szarnak örülni amit vesz,meg dicsérni h milyen jól áll neki az a 15ezres rongy amit felpróbált(akkor is ha nem tetszik neked de neki igen,akkor is ha már 4-5 órája válogat stb. )
néha vacsizni elvinni,romantikus dolgokat csinálni vele stb.
Mi együtt élünk már 2 éve, és tudom, hogy könnyen el tudna laposodni a kapcsolat, ha nem figyelünk egymásra. Sokszor hétvégén én leülök a gép elé, párom az xbox elé, és van, hogy órákig nem is beszélünk.
Mégis, úgy érzem, hogy sikerül(t) elérnünk, hogy ne laposodjon el, pedig nem járunk el ide-oda, nem halmozzuk el egymást felesleges apró ajándékokkal.
Számomra az a fontos, hogy minden nap legyen egy kis idő, amit együtt, egymással töltünk. Amikor leülünk együtt vacsizni, vagy megiszunk egy pohár bort, és nem mással foglalkozunk, csak egymással. Beszélgetünk, tervezzük a jövőt, beszélünk a kapcsolatunkról, elmeséljük, mik történtek velünk, amíg nem voltunk együtt. Szerintem ez a legfontosabb, a beszélgetés, nem az, hogy elmenjünk mindig máshova együtt, hogy változatos legyen. Nálunk bevált, tökéletesen harmonikus a kapcsolatunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt.
24/L
- a tévét likvidálni
- számítógépet, internetet kihúzni
Ez általában megoldja a kényelmességbe dagonyázást.
Na meg őszintének lenni. Üres bókok feleslegesek, ha nem gondolod komolyan.
Amúgy meg egyszerűen add önmagad, és légy kreatív, a lusta hajlamodat pedig győzd le, és gondolod el, hogy mi lenne érdekesebb, tartalmasabb emlék.
Annyi mindent lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!