Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek tönkrement a kapcsolata gyermek születése utan? Vagy akinek nagyon nehéz volt ez az időszak?
hány éves a gyerek?
hát én nem vagyok saját magam ellensége, első pillanattól kezdve külön aludt,
így mindenki tud normálisan aludni, nem ettől lesz jó kapcsolatom a gyerekkel
különben is éjszaka is van, hogy az ember szeretne valamit
hát Te tudod, de én nem bírnám N
Ez mióta van így? Ha még pici a gyerek, akkor ne engedd, hogy odaszokjon az ágyatokba. Nem pusztán a házasélet szempontjából nem jó, hanem azért sem, mert később nagyon nehéz lesz visszaszoktatni a saját ágyába. Ha a férjed tiltakozik, az jó apropó arra, hogy beszélj vele a szexuális életetekről is. Ne számonkérően, mert az többet árt mint használ. Inkább úgy, ahogy a gyerek előtt értésére adtad, hogy kívánod őt.
Sajnos egyáltalán nem ritka, hogy a férfiakban kialakul egyfajta gátlás a gyerekük anyjával szemben, szexuális téren. Ennek nem okvetlenül a tested megváltozása az oka. Bár vannak, akik tényleg nagyon kimennek a formájukból, és gyerekgondozás címén elhanyagolt tramplivá válnak. Néhány férfi, egyszerűen szégyelli, hogy attól a nőtől, aki világra hozta a gyerekét "azt" akarja,hogy te ugyanazzal a szájjal puszilod meg a kicsit, amit vele időnként másra használtál...
És létező probléma az is, ha a férj még nem akart gyereket, mégis "besikeredett", akkor fél tőle, hogy újra megtörténhet. Próbálj vele visszatérni ahhoz az időhöz, amikor még nem volt gyerek, és felszabadultan beszélhettetek a szexről, összebújhattatok amikor csak kedvetek volt. Lehet, hogy ez csak átmeneti probléma, de ne hagyd, hogy így maradjon. Ha nem javul a helyzet, akkor bizony valóban lejtő lehet a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!