Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít megcsalásnak a facebook beszélgetés? Az ember már az ellenkező nemü haverjaival sem dumálhat anélkül, hogy rámenne a kapcsolata?
Exem is így kezdte. Jajj csak beszélgetünk. Megcsalt. Avval az illetővel.
Persze, ha olyan haver lenne, akire rá se izgulsz, hot mindegy. De így, hogy technikailag csak a pasid miatt nem jártok, előbb-utóbb úgyis egy olyan helyzet lesz, ahol összeveszel a barátoddal, ő meg jön gollamként duruzsolni a füledbe, hogy te jobbat érdemelsz, ott van ő a jobb, szakítsatok. Mert ez lesz, mert azt egy percig ne gondold, hogy ő nem így áll hozzá, max te nem látod...
21L
Én is ugyanebben a helyzetben voltam ...
8 hónapig ment a dolog, azalatt marha sokat
veszekedtünk ...
Rájöttem, hogy nem ér annyit az egész, hogy
rámenjen a kapcsolatom ...!
A barátomat választottam!
Szerintem nyugodtan lehetnek az embernek ellenkező nemű barátai megcsalás nélkül is.
Hülyeség, hogy nem.
Legalább is úgy mondom, hogy NORMÁLIS emberek között ez minden további nélkül lehetséges.
Természetesen lehet ellenkező nemű barátja bárkinek, az nem bűn, csak jó.
A fészen levő kapcsolat egy kicsit mássá teszi ezt
A beszélgetések tartalma az, ami számít.
Kérdés, hogy miről beszélgettek.
Lehet, hogy egyébként vad idegennel beszélgetsz?
A barátod, partnered ismeri ezt a valakit? Betekintést nyer a levelezésedbe, hogy meggyőzd arról, hogy milyen a viszonyod vele? A fészen névtelenül olyanokat szoktak irkálni, hogy az ember haja az égnek áll. Bizonyítsad be a párodnak, hogy valóban egy barátról van szó. Ismerhesse meg ő is. Kellőképpen bizonyíts be a barátságot, hogy nem egy titkos erotikus beszélgetés. Bízhasson benned a barátod. Ültesd oda a gép mellé, egyszer, amikor beszélgettek. De az a beszélgetés nem egy előre lezsírozott beszélgetés legyen, hanem egy spontán beszélgetés. Tudjon meggyőződni a barátod, hogy nem egy titkos szóbeli kapcsolatról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!