Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen jövőnk van egy nigériai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőnk van egy nigériai férfival? Szeretnék reális tapasztalatokat hallani: mind pozitív és negatív őszinte véleményeket.

Figyelt kérdés

Szeretném kikérni azok véleményét akiknek már volt tapasztalatuk, afrikából jött partnerrel.

Szeretem a páromat, de sajnos nem tudok még a titokzatos kultúra miatt bízni benne. Sok kétely van bennem, már papírja is van, de szeretne majd elvenni, de néha a közösség javára hanyagol.

2015. szept. 13. 17:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
Változatlan a helyzet :)
2018. márc. 23. 10:07
 12/15 anonim válasza:
?
2018. márc. 23. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Az a baj, hogy aki ilyen szintre süllyed, hogy szétteszi a lábát egy jött-ment afrikai előtt, akinek a nullával egyenlő az önbecsülése, magyarság tudata, az a szememben egy fabatkát sem ér. Mélységesen felháborít, mint magyar férfit, hogy a saját hazámban, egy magyar nő nem magyar párt választ. Sajnos több ismerősöm is van, aki ráfaragott egy ilyen kapcsolatra, s most hoppon maradva, egyedül neveli kis korcs gyermekét. A Szent László Kórház minden évben nyilvánosságra hozza, hogy hány AIDS fertőződött betegük van/lett az adott évben. Átlag 160-200 új AIDS beteget regisztrálnak, akik 85%-a alkalmi afrikai partnerétől kapta el betegségét. A maradék 15 % homoszexuális partnerétől, vagy drogosként közös tűhasználattól fertőződött meg a halálos kórral.
2018. máj. 30. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
A magyar már nem is jó neked, r...banc.
2019. nov. 2. 11:05
 15/15 anonim válasza:

Nem tudom mennyire aktuális még, de nekem a szobatársam a koliban nigériai. Sajnos nekem csak negatív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, pedig az elején próbáltam nagyon kedvesen hozzáállni, gondoltam, hogy új neki minden, segítettem neki a tájékozódásban,a nyelvtanulásban, munkakeresésben. Ezt hamar meg is bántam. A kollégiumban rengetegszer arra keltem hajnali 2-kor, hogy ordítva telefonál, hogy hangosan hallgat zenét, amikor már rég aludtam. A szabályzatban is benne van, hogy este 10 után csöndben kellene lenni,de sajnos egyátalán nem érdekelte. Még neki állt feljebb és folyamat telefonált valakivel angolul arról, hogy én nem vagyok normális ami miatt rászólok, hogy legyen szíves kinn fejezze be a telefonálgatást este, és azonnal el akar innen költözni privát szobába.( nem tudom mit gondolt?? hogy nem értem?) Természetes pénze az nem volt rá, úgyhogy itt maradt.

Arról nem is beszélve, hogy kérdezés nélkül elvett bármit az asztalomról, ha neki szüksége volt rá. De találkoztam rendes,normális Nigériából jött személlyel is, igaz nem éltem vele együtt. A szobatársam egyébként egy 27 éves felnőtt nő.

jan. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!