Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor fogadtátok vissza az exeteket/vagy ő titeket? Mennyi új esély volt, és hogy végződött a dolog? (pozitív, negatív)
Egyszer próbáltuk újra. Együtt éltünk, nem volt jó a kommunikáció, mint kiderült és az exem részéről elmúltak az érzelmek..Próbálkoztunk egy rövid ideig, de nem vette komolyan, szakítottunk. A viselkedése miatt addigra én is eljutottam arra a pontra, hogy jobb ha vége.. Kb. egy hétvégét voltunk külön, mikor azt mondta, hogy próbáljuk meg.. Láttam, hogy ezúttal komolyan gondolja, ezért új esélyt adtam neki. Egy bő fél évig próbálkoztunk helyrehozni, eleinte úgy nézett ki jók vagyunk, valószínű a sok közös program miatt (esküvők, rendezvények), aztán vége lett a pörgős időszaknak, megint csak magunk voltunk a saját magunknak szervezett közös estékkel, és az exemnél nem jöttek helyre az érzések. Szépen elbúcsúztunk egymástól, tovább léptünk.
Nézőpont kérdés, hogy pozitív vagy negatív volt-e ez az egész. A kapcsolat szempontjából mindenképp negatív, hiszen szakítottunk. Ugyanakkor a próbálkozás pozitív volt, ez idő alatt mindketten lelkiekben tovább léptünk.. Én legalábbis éreztem a végefelé, hogy megint nem oké, és elfogadtam, túltettem magam rajta, majd ki is mondta a szakítást.
Rövid időn belül mindkettőnknek új kapcsolata lett, ami azóta is tart (több éve).
Ha akkor nem próbáljuk meg, állítom, hogy másképp alakult volna..nem tudtuk volna kellőképpen lezárni egymás között a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!