Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?
Figyelt kérdés
A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.
Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...
2017. jan. 2. 18:07
51/67 A kérdező kommentje:
Aki nem hisz el a kérdésemből semmit, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.
Képet nem küldök magamról senkinek, volt már dolgom pszichopatával...
2017. jan. 2. 19:35
52/67 Szergej55 válasza:
Lesz is, de tényleg troll vagy.
53/67 A kérdező kommentje:
Jah, te már csak tudod!
2017. jan. 2. 19:47
55/67 anonim válasza:
Én kaptam képet (akit érdekel kérje privátban a kérdezőtől). A srác eléggé jóképű, annyi hogy nincs fossá gyúrva.
56/67 anonim válasza:
Mondtam én hogy neki is olyan kell aki a futószalagról jött le...
57/67 A kérdező kommentje:
56-os, elmentek otthonról?
Ha neked ő futószalagról jött, akkor sejtésem sincs ki az, akire azt mondom hogy "hű, nem gondoltam volna!"
2017. jan. 2. 20:04
58/67 anonim válasza:
#56 azért nem olyan mint aki a futószalagról jött le, de szerintem a nők többsége jóképűnek tartaná.
59/67 anonim válasza:
Mint már mondtam, hogy ismerősöm között szinte minden férfi így néz ki így igen! Onnan jött...
60/67 A kérdező kommentje:
Most azt bánt téged, hogy felállította a haját?
Jézus isten...
2017. jan. 2. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!