Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha azt akarom, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?

Figyelt kérdés

A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.

Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...

2017. jan. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne baj?
2017. jan. 2. 18:08
 2/67 anonim ***** válasza:
2%
Kamugép :D
2017. jan. 2. 18:09
 3/67 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen nő nem létezik, az a baj... :D
2017. jan. 2. 18:11
 4/67 anonim ***** válasza:
51%
Tehát szerinted ha egy srácnak (srác?! "Felnőtt párkapcsolatok" - tán eltévedtél?) nincs nagy szája, nem izmos, nem "menő" akkor "félénk"? Szerintem a szó, amit kerestél: visszafogott.
2017. jan. 2. 18:12
 5/67 A kérdező kommentje:

Persze, biztos űrlény vagyok...

Lehet ezért sincs ilyen srác, mert ha van az sem hiszi el.

2017. jan. 2. 18:14
 6/67 anonim ***** válasza:
0%
Ja és egyébként bajnak épp nem baj, de furi, hogy nem az a típus érdekel, amire genetikailag programozva vagy, valószínűleg volt negatív tapasztalatod ilyen típussal, ezért kerülöd el őket kórosan. Vagy te is inkább egy papucsra vágysz, aki még örül is egy úrnőnek, ez sem teljesen egészséges, de nem nevezném bajnak.
2017. jan. 2. 18:16
 7/67 anonim ***** válasza:
57%
Tegyük fel ha te valóban ilyen srácra(férfira)vágysz akkor szerintem ez nagyon becsülendő mert az ilyen típusú lány(nő) manapság nagyon ritka!
2017. jan. 2. 18:19
 8/67 anonim ***** válasza:
4%
Ne etessétek már a trollt! XD
 9/67 A kérdező kommentje:

Ha ennyire hihetetlen már ez is, akkor tényleg nem tudom hol találjak ilyen fiút.

Már megbántam, hogy megkérdeztem!

10/67 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted az egy srácnak miért érné meg hogy a semmiért teperjen érted?? logika.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!