Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha azt akarom, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?

Figyelt kérdés

A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.

Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...

2017. jan. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
68%

Hú itt nagyon összefújta a szemetet a szél. :D

Nincs ezzel baj, bár rajongás alatt nem tudom mit értesz pontosan.. Gondolom te is visszafogottabb vagy, aztán hasonló a hasonlóval. Csak ha ilyen srácokat keresel, készülj fel, hogy lehet neked kell megtenned az első lépést. Tapasztalat, én se hittem el, mikor tetszettem lányoknak. :D

A sok balf..nak csak annyit, hogy a félénk vagy visszafogott srác nem egyenlő az antiszoc szerencsétlenekkel, akiknek egy barátjuk nincs és gyakorin szidják a nőket. Lehet ezen kéne változtatni és szóba is állnának veletek.

22/F

2017. jan. 2. 18:41
 22/67 Szergej55 ***** válasza:
Azt akarhatod, hogy rajongjon, csak nem biztos, hogy a rajongás reális lehetőség.
2017. jan. 2. 18:42
 23/67 anonim ***** válasza:
58%

Ne hallgass erre a sok majomra. Nekem is ilyen a barátom és én is ezt a típust preferálom. És nem, nem vagyok egy száz kilós randaság.

Nekem ez a zsánerem.

Olyat válassz aki neked tetszik ne érdekeljen mit mondanak itt a megkeseredett agg szüzek.

2017. jan. 2. 18:45
 24/67 anonim ***** válasza:
73%

Egyes emberek annyira beszűkültek szellemileg a válaszadók közül.

Nem csak ez a két véglet van emberek. Én is visszafogottabb vagyok, nem feltétlenül én vagyok a társaság közepe a barátaim között, de azért talpraesett vagyok és oda merek menni a lányokhoz, ha éppen ismerkedni szeretnék. Normálisan, elegánsan öltözöm és nem lógó gatyában, tornacipőben, lenyalt hajjal, mint a többi sajnos már a korombeliek között is megjelenő egyének. Az nagyon gáz.

24F

2017. jan. 2. 18:47
 25/67 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szétgyúrva, de szerintem némi izom van rajtam azért, de soha életemben nem kezdeményeztem a lányoknál, mivel ennyire félős vagyok. (én nem nagyon lennék oda ilyen fiúért, ha nő lennék).

Az arcom szerintem rendben van és nincs semmi kifogásolható rajta, valakinek tetszik valakinek meg gondolom nem.

18f

2017. jan. 2. 18:47
 26/67 A kérdező kommentje:
Sosem féltem kezdeményezni, nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy már az ilyen fiúknak is instagram szökevények kellenek!
2017. jan. 2. 18:48
 27/67 anonim ***** válasza:
Írd le privátban nyugodtan, hogy milyet szeretnél.
2017. jan. 2. 18:48
 28/67 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem ha látom rajta, hogy bejövök neki akkor nem ölbe tett kézzel várom a csodát.

De nekem meg azt nehéz elhinnem, hogy nekik meg én kellek.

2017. jan. 2. 18:49
 29/67 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó! Nekem küldött képet és nem meglepő módon egy tömeg gyártmány volt rajta... Ennyit erről...
2017. jan. 2. 18:51
 30/67 anonim ***** válasza:
18%
Áruljátok már el, 23as veled az élen, Mit élveztek abban, hogy egy érző emberi teremtményt rabszolgának, csicskának használhattok? és ti meg királynőnek érzitek magatokat, vagy csak egó fényezés.. Kérdés, ilyenkor mit élveztek benne? ez szerintem kicsit abszurd beteges
2017. jan. 2. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!