Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?
A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.
Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...
Hú itt nagyon összefújta a szemetet a szél. :D
Nincs ezzel baj, bár rajongás alatt nem tudom mit értesz pontosan.. Gondolom te is visszafogottabb vagy, aztán hasonló a hasonlóval. Csak ha ilyen srácokat keresel, készülj fel, hogy lehet neked kell megtenned az első lépést. Tapasztalat, én se hittem el, mikor tetszettem lányoknak. :D
A sok balf..nak csak annyit, hogy a félénk vagy visszafogott srác nem egyenlő az antiszoc szerencsétlenekkel, akiknek egy barátjuk nincs és gyakorin szidják a nőket. Lehet ezen kéne változtatni és szóba is állnának veletek.
22/F
Ne hallgass erre a sok majomra. Nekem is ilyen a barátom és én is ezt a típust preferálom. És nem, nem vagyok egy száz kilós randaság.
Nekem ez a zsánerem.
Olyat válassz aki neked tetszik ne érdekeljen mit mondanak itt a megkeseredett agg szüzek.
Egyes emberek annyira beszűkültek szellemileg a válaszadók közül.
Nem csak ez a két véglet van emberek. Én is visszafogottabb vagyok, nem feltétlenül én vagyok a társaság közepe a barátaim között, de azért talpraesett vagyok és oda merek menni a lányokhoz, ha éppen ismerkedni szeretnék. Normálisan, elegánsan öltözöm és nem lógó gatyában, tornacipőben, lenyalt hajjal, mint a többi sajnos már a korombeliek között is megjelenő egyének. Az nagyon gáz.
24F
Nem vagyok szétgyúrva, de szerintem némi izom van rajtam azért, de soha életemben nem kezdeményeztem a lányoknál, mivel ennyire félős vagyok. (én nem nagyon lennék oda ilyen fiúért, ha nő lennék).
Az arcom szerintem rendben van és nincs semmi kifogásolható rajta, valakinek tetszik valakinek meg gondolom nem.
18f
Hozzáteszem ha látom rajta, hogy bejövök neki akkor nem ölbe tett kézzel várom a csodát.
De nekem meg azt nehéz elhinnem, hogy nekik meg én kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!