Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi jön be jobban? Ha egy ismeretlen az utcán bunkón megszólít vagy ha egy félénkebb srác kezd valami béna szövegbe?
A bunkó biztosan nem jön be, a félénk meg attól függ tetszik-e külsőre. Ez utóbbit viszont tuti nem csúnyán koptatnám le. (Ha nem tetszik.)
Üdv, egy lány
Szia!
Nos, én férfi vagyok, de ha adhatok egy tanácsot: a lányokkal ne legyél se bunkó, se félénk. Egyszerűen viselkedj természetes módon. Nekem ez a módszer eddig bejött a lányoknál.
f/23
Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint mindig is utáltam a bunkó beszólásos verziókat. Én úgy voltam vele (még meg nem találtuk egymást a férjemmel), hogy ha engem valaki meg akar nyerni magának, akkor az legyen kedves, figyelmes stb., de távoltól se bunkó. Mivel ezzel csak azt éri el, hogy kerülni fogom és utálok majd vele még összefutni is.
Ha valaki tetszik neked, vonzódsz hozzá, azzal hogy tudsz bunkó lenni??? Legalábbis én soha sem egy egyéjszakás párt kerestem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!