Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mi jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi jön be jobban? Ha egy ismeretlen az utcán bunkón megszólít vagy ha egy félénkebb srác kezd valami béna szövegbe?

Figyelt kérdés
bocsi lehet nem egyértelmű a kérdés de nem birtam jobban megfogalmazni:/
2012. jún. 3. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :) amúgy én se a bunkot se a felénket nem szeretem ://
2012. jún. 3. 09:54
 12/16 A kérdező kommentje:
én 18 vagyok még pár napig:)
2012. jún. 3. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy alig mer megszólalni, de ha nagy nehezen megteszi, azt kívánod bár maradt volna csendben.

Ilyen a félénk bunkó. Remélem sikerül most már magad elé képzelned a jelenséget.

2012. jún. 3. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Aha. akkor viszont szerintem ez azt jelenti, hogy ő maga is tisztában van ezzel a tulajdonságával. Ki tudja, lehet, hogy a megfelelő ember mellett az ilyen srác tudna változni.
2012. jún. 3. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne hidd el azt a sok marhaságot, amit itt olvasol halálnak kell egy bunkó állat...
2012. jún. 3. 11:13
 16/16 A kérdező kommentje:
megváltozni már nem fogok inkább koccoltasanak azért mert félénk vagy:)
2012. jún. 3. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!