Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha azt akarom, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?

Figyelt kérdés

A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.

Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...

2017. jan. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
8%
Vajon megbecsülnéd-e az ilyet vagy inkább vaj kerülne a füled mögé? :)
2017. jan. 2. 18:52
 32/67 anonim ***** válasza:

A mostani két hozzászólásod azért üti egymást. :D

Először azt írod nekik is csak a p..ák kellenek, utána meg hogy bejösz nekik, csak te nem hiszed el. :D Nálad is önértékelési problémák vannak?

22-es voltam..

2017. jan. 2. 18:53
 33/67 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom! Itt megbolondulok, mert 0-24-ben nyomatjátok a sok faxságot! :D
2017. jan. 2. 18:55
 34/67 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem vagy felkészülve a f..szságokra, akkor ne látogasd a gyakorit!! :D

Röhögni azért lehet sokat. :D

2017. jan. 2. 18:59
 35/67 A kérdező kommentje:

Ja, lehet hanyagolnom kéne.

Egyébként igen, megbecsülném, soha senkit nem csaltam meg, igyekeztem többet adni mint amennyit kaptam.

Lehet nem indítom reggelente a keverőgépet mint sok lány, hogy felvakolja magát, de nézek is ki úgy, hogy fel lehessen vállalni bárhol, bármikor.

2017. jan. 2. 19:04
 36/67 Diavolino44 ***** válasza:
Ne viccelj! Szerintem te kaptad szerintem a legtöbb privit ebben az évben eddig. :) A GYIK, tökéletesen tele van onbizalomhianyos sracokkal, csak valogatnod kell. :D
2017. jan. 2. 19:09
 37/67 A kérdező kommentje:

36-os, a félénk vagy szerény magatartás nem feltétlenül jelenti az önbizalomhiányt.

Mindenkiben van valamennyi önbizalomhiány, de azt az egyén tudja kezelni és a párja helyre is tudja billenteni.

Olyan pasit nem akarok aki egész nap magzatpózban sír a sarokban, hogy ő mennyire szerencsétlen és ronda!

2017. jan. 2. 19:12
 38/67 anonim ***** válasza:
38%

23as vagyok.

Megbecsülöm és szeretem a barátom. Mert megérdemli. Nem egy izomtömeggyártmány. Vannak érzései, intelligens, vicces és szeret. Nem egy "hé asszony hol a söröm" tírpák

2017. jan. 2. 19:13
 39/67 anonim ***** válasza:
7%
Te is az a hősszerelmes típus vagy, csak nőben kérdező? :P
2017. jan. 2. 19:14
 40/67 anonim ***** válasza:

Na de most mi is a probléma? Nem tudsz hol ismerkedni, vagy nem találsz ilyen embereket vagy te nem jössz be nekik vagy mi van? :D

Nem kötözködni akarok, csak nem értem mi célból írtad ki a kérdésed. Gondolom nem azért, hogy elárasszanak privikkel a gyk-sok. :D

2017. jan. 2. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!