Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha azt akarom, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha azt akarom, hogy egy félénkebb srác rajongjon értem?

Figyelt kérdés

A nagyszájú, izmos, menő pasiktól rosszul vagyok, kerülöm őket, meghagyom másnak.

Azt szeretném ha egy félénkebb fiú rajongana értem, aki nem rámenős, tud udvarolni és csak én kellenék neki, nem a város összes lánya...

2017. jan. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Valaki jelentse inkább a kérdést, én feladom, pláne ilyen emberek között!
2017. jan. 2. 18:21
 12/67 anonim ***** válasza:
0%
Na mi van? Nem jött be a trollkodás? :D
2017. jan. 2. 18:22
 13/67 anonim ***** válasza:
0%
Persze a félénk srác legyen legalább 185 magas, legyen szálkás felsőteste, legyen legalább 18 centis farka, legyen hófehér mosolya, legyen egy menő német autója, keressen legalább 170 nettót, legyen saját lakása és szarjon vanília illatú szivárványt. Várd el nyugodtan, de legalább mond el a teljes sztorit, az őszinteség legalább javít kicsit az összképen.
2017. jan. 2. 18:23
 14/67 A kérdező kommentje:

Aki rohadtul nem képes elhinni, az írjon privit és elküldöm, hogy milyen típusú srác jön be.

Ha ezek után sem hiszitek el, akkor csináltok amit akartok!

Amúgy sem tisztem ennyire erőlködni nektek!

2017. jan. 2. 18:24
 15/67 anonim ***** válasza:

A vicces az, hogy én pont ilyen vagyok, és a környezetemben pont az ellenkezőjét látom. Persze, azért nem nyámnyila, de csendesebb az átlagnál. És nem értem miért kellenek a nőknek a másik végletből.

24F

2017. jan. 2. 18:25
 16/67 anonim ***** válasza:
89%
Ne legyél mérges, mert megijednek tőled a félénk srácok.
2017. jan. 2. 18:25
 17/67 anonim ***** válasza:
56%

Nem baj, én is ilyen lányt keresek, akivel ilyen nyugodtabb, romantikus kapcsolat lehet köztünk, és tényleg csak egymásra figyelnénk.

Miért adod fel?

2017. jan. 2. 18:26
 18/67 anonim ***** válasza:
13%
Tini párkapcsolatok. ott még talán találsz 1-2 naiv kis srácot akinek eldeformálhatod a lelkivilágát, s bzit faragsz belőlük :D Kérdező, szerintem itt nem az emberekkel van a baj, hanem veled.Nézz szembe önmagaddal
2017. jan. 2. 18:27
 19/67 A kérdező kommentje:

Velem?

Ti tényleg nem vagytok épek!

2017. jan. 2. 18:32
 20/67 A kérdező kommentje:
Ezért nincs senkitek...
2017. jan. 2. 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!