Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az elvárásaim macis pasiként?
33 éves 167 cm és 105 kg os macis pasi vagyok. Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen.
Amit elvárok: Vékony nők jönnek be, mert az ellentétek vonzzák egymást, tehát a macis pasikra bújjon a lány, tudjon jól főzni, odaadó legyen. Ágyban csak velem legyen rossz kislány, viszont 1-2 férfinél többel ne legyen kapcsolatban.
#26 vagyok
Nem tudom, én sose sírtam, hogy nincs ilyen pasi, mert tudom hogy van. Max nem olyan sok, ami igen szomorú. De még így se külön erény, amiket leírtál.
"Vékony nők jönnek be, mert az ellentétek vonzzák egymást" muhahahhahaha! Még meg is magyarázod :D Igen, tényleg tökre összeegyeztethető életmód, hogy én elmegyek futni, bringázni, kirándulni, stb, míg te otthon fetrengesz, és tömöd magadba a kaját. Ez az ellentétek vonzzák egymást egy hihetetlen gáz duma. A mágnesre illik, az emberekre nem...
26L
# 31
inkább 40 lesz az..
Én 183 vagyok, kb. 90-92 kiló lehetek, és rám szoktak ilyen jelzőket mondani, hogy "mackós", "masszív", "emberes", stb, mindezt úgy, hogy rendszeresen végzek erőfejlesztő edzéseket, tehát a vállam azért jóval szélesebb, mint a derekam, persze nincs kockahasam, van egy enyhe sörpocak, emiatt kapom ezeket a jelzőket.. :D
Na most egy 167 centis ember 105 kilósan, hát az egy zsírgombóc, pláne hogy feltételezem semmit se sportol, tehát izomtömeg az minimális, az a 40 kiló plusz az mind háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!