Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az elvárásaim macis pasiként?
Figyelt kérdés
33 éves 167 cm és 105 kg os macis pasi vagyok. Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen.
Amit elvárok: Vékony nők jönnek be, mert az ellentétek vonzzák egymást, tehát a macis pasikra bújjon a lány, tudjon jól főzni, odaadó legyen. Ágyban csak velem legyen rossz kislány, viszont 1-2 férfinél többel ne legyen kapcsolatban.
2016. dec. 15. 20:00
1/35 anonim válasza:
Szeresse a disznót, dugja a disznót, hízlalja a disznót?
2/35 A kérdező kommentje:
Provokatív válaszokra nem vagyok kíváncsi.....
2016. dec. 15. 20:03
3/35 anonim válasza:
Inkább legyen az ember "disznó", mint ilyen kőbunkó pávián...
4/35 anonim válasza:
Nem értem az utolsó elvárást. Rajtad kívül lehet másik pasija is?
5/35 A kérdező kommentje:
mármint olyan nőt, akinek az életében nem volt 1-2 férfinél több
2016. dec. 15. 20:05
6/35 anonim válasza:
Egyrészt: 167/105 az erősen kövér kategória, és nem maci. Másrészt: A második bekezdésből süt, hogy Te egy házvezetőnőt és egy prostit keresel, nem egy barátnőt.
7/35 anonim válasza:
42%-os, lúzereknek kuss a neve.
8/35 anonim válasza:
Ezzel az utolsó elvárással valószínűleg lesznek gondok. A másik pedig, hogy ehhez a magassághoz a 105 kg már nem macis, hanem veszélyesen túlsúlyos. (Érdemes lenne kivizsgáltatni magad.) Az ekkora alkati ellentétekben nem hiszek. De ne foglalkozz azzal, mit mondunk! Ismerkedj, aztán majd kiderül.
9/35 anonim válasza:
Ez a kérdés.. :D
Ugye ez csak valami vicc?
10/35 anonim válasza:
Jaa. hogy 1-2 ffinél többel ne legyen múltja... hát... sok szerencsét hozzá... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!