Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagyok lennének az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok lennének az elvárásaim macis pasiként?

Figyelt kérdés

33 éves 167 cm és 105 kg os macis pasi vagyok. Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen.

Amit elvárok: Vékony nők jönnek be, mert az ellentétek vonzzák egymást, tehát a macis pasikra bújjon a lány, tudjon jól főzni, odaadó legyen. Ágyban csak velem legyen rossz kislány, viszont 1-2 férfinél többel ne legyen kapcsolatban.

2016. dec. 15. 20:00
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Jajj de sok egészségnevelő van ezen az oldalon :D

Amúgy volt már csinos vékony barátnőm, csak úgy érzem nehezen jön össze, ezért gondoltam arra, hogy talán azért, mert tényleg magasak az elvárásaim....

2016. dec. 15. 21:21
 22/35 Taushi ***** válasza:
93%

Ne haragudj de én a 183 cm 92 kg-val se férek bele a "macis" kategóriába, mert lóg rajtam minden, akkor a te paramétereiddel se lehetsz "macis".

Csak azért lovagolok ezen, mert valamennyire macisként már lehet esélyed néhány lánynál, akit pont az vonzz, vagy hogy nagy darab legyen az illető, de az ekkora túlsúly már semmiképp :/

Így jelenleg az elvárások túl nagyok szerintem is.

25F

2016. dec. 15. 21:35
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Trollkérdés, nem több.
2016. dec. 15. 21:35
 24/35 anonim ***** válasza:
96%
Na és mi lett a csinos vékony barátnőddel, hogyhogy nincs már meg?
2016. dec. 15. 21:38
 25/35 anonim ***** válasza:
96%

"Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen."

Bruhahahahahaaaaa! Bocs, de szerintem egy párkapcsolatban ez a legalapabb alap. Ha ezek nincsenek meg, akkor max dugó-pajtikról beszélünk. Ez így nem is kevés, ez egy nagy semmi.

2016. dec. 15. 22:29
 26/35 anonim ***** válasza:
96%

"Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen."

Öhm, what? Ezeket külön említeni kell? Bocs, de ez az alap alapja, nem erény :D

Amúgy nem macis vagy, hanem hájas.

2016. dec. 15. 22:38
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
Vekony guminod volt es lehet maximum :D
2016. dec. 15. 23:04
 28/35 anonim ***** válasza:
85%
Napi provokáló kérdést, és ti mind bedőltetek neki. :)
2016. dec. 15. 23:05
 29/35 A kérdező kommentje:
Ha ezek alap elvárások lennének akkor miért panaszkodik minden nő hogy nincs ilyen pasi manapság?
2016. dec. 16. 06:54
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert ezt a nők a magas kockáshasú gazdag hapsiktól várják, akárki aki nehezen jut jőhöz megbecsülné őket, csak tőlük erre nem vágynak. Mindenki a nehezebben megkaphatót becsüli.
2016. dec. 16. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!