Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az elvárásaim macis pasiként?
33 éves 167 cm és 105 kg os macis pasi vagyok. Amit tudok nyújtani, érzelmi biztonság, tehát szeretem a nőt, őszinte vagyok, figyelmes, önzetlen.
Amit elvárok: Vékony nők jönnek be, mert az ellentétek vonzzák egymást, tehát a macis pasikra bújjon a lány, tudjon jól főzni, odaadó legyen. Ágyban csak velem legyen rossz kislány, viszont 1-2 férfinél többel ne legyen kapcsolatban.
Igen, túl nagyok. Sőt, nevetségesek.
Figyelmességet, őszinteséget, önzetlenséget minden más faszitól is kaphat, mert egy kapcsolatban ezek nagyon-nagyon alapvető dolgok. És nem is feltétlenül kell radiátorhasú kondicsászárokra gondolni. Egy átlagos testű vagy minimális túlsúllyal rendelkező csávó is simán megadja neki ugyanezt, és nálad még ők is klasszisokkal jobbak.
Persze lehet várni a csodára, végülis volt már ilyen a történelemben, hogy egy bomba csaj beleszeretett egy alacsony dagadt csúnya fasziba, de erre az esély nem sokkal jobb, mint hogy megnyered az ötöst a lottón.
De egyébként is, annyira kabbeaf-szom hozzáállás ez, hallod, elvárnád a nőtől, hogy megelégedjen a te undorító testeddel(sőt, szeresse!!), de te azért csak a fullos testtel lennél elégedett.
Csodavárás és rinya helyett inkább kezdj el sportolni, és akkor máris megnőnek az esélyeid.
Sose értettem az ilyen embert, akinek még az is nehezére esik, hogy heti 3-4x felemelje a seggét a fotelből, és elmenjen mondjuk kocogni/futni, meg hogy annyi minimális önuralma sincs, hogy ne zabáljon, mint egy disznó.
Mert kb. csak ennyit kéne tenned hogy lefogyj egy egészséges testsúlyra..
Én nem értem, hogy aki dagadt és nem képes megmozdulni, legalább annyira, hogy normális testsúlya legyen az miért akar vékony, esetleg sportos barátnőt?:D
Ja, hogy mert az jobban néz ki? Képzeld egy férfi sem hájasan lesz vonzó..
Igen... elég nagyok az elvárásaid...
"tudjon jól főzni"
Szakácsnő helyett inkább egy dietetikus szakembert keress.
Még jó, hogy ne szűz legyen! Neked hány nőd volt?
A macis és kórosan elhízott között pedig nagy különbség van.
Nem vékony barátnő kell neked ba$zod, hanem fogyókúra!
Neki ne legyen fontos az egészséges test, nedvesedjen a hájadra, mi?
Meg főzzön rád jókat, nehogy véletlenül lefogyj és elkerüljön a szívinfarktus...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!