Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg túl nagyok lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl nagyok lennének az elvárásaim a pasik felé?

Figyelt kérdés

Már több, mint 2 éve nem volt senkim, ami igazából miattam van, mert nagyon kevés embernek adok esélyt, akikkel meg randizom, ők meg csak szexet akartak... Szóval nem egyszerű.

Tulajdonképpen van egy listám, amit keresek valakiben, de én úgy gondolom, hogy ez nem nagy dolgok:

1. Legyen magasabb nálam. Már az is elég, ha csak 5-6 centivel, de mivel 172 centi vagyok, ezért nekem ez fontos.

2. Nekem a vékony testalkat jön be, az se baj, ha sovány, de nem szeretem, aki túl izmos/mackós.

3. A szőkésebb hajú, világos szemű pasik jönnek be. Ezzel nem tudok mit kezdeni, soha életemben nem tetszett még sötétbarna és hajú srác, nem értem, hogy miért, de ez van.

4. Legyen értelmes, ez a legfontosabb. Nagyon nem bírom, ha valakivel csak a buliról meg a hülyeségről lehet beszélgetni. Engem érdekelnek a komolyabb témák is.

5. Legyen humora. Ha valakivel soha nem tudunk együtt nevetni, az már régen rossz.

6. Legyen valami hobbija, érdeklődési köre, amiről tud mesélni, valami, amiért lelkesedik. Számomra szörnyen unalmas, amikor valaki egész nap otthon ül a gép előtt, és csak annyit bír kérdezni, hogy szia, mizu, aztán itt ki is fullad a beszélgetés.

7. Sportoljon valamit, vagy járjon el kirándulni. Én is edzek hetente többször, és eljárok ide-oda, szóval ezt szerintem jogosan várhatom el. Nem szeretem a lusta pasikat.

8. Legyen normális. Sajnos a mai világban már ez is extrának számít... Ez alatt azt értem, hogy ne tűnjön el folyton, ne titkolózzon, ne legyen pszichiátriai eset lehetőleg. Azt is utálom, amikor valaki levakarhatatlan, és folyton irkál a semmiről.

9. Ne legyen túlságosan tapasztalt. Olyan kiábrándító, amikor egy pasinak volt már ötezer barátnője, mert ebből az jön le, hogy nem a minőség számít neki, hanem az, hogy csak legyen néha valaki, akivel szexelhet, és ennyi.

10. Legyen őszinte és korrekt. Én is nagyon őszinte embernek tartom magamat, de nem bunkónak, így ezt viszont is elvárnám.

Körülbelül ennyi. Nem a külsőn szokott elbukni a dolog egyébként, hanem nem nagyon találok olyat, akinek tetszene a személyisége is. :/

20L

2016. júl. 23. 16:04
1 2
 1/12 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Ez nem nagy elvárás, ez túl fontos elvárás. Sosem értettem, hogy tud valaki egy ilyen listával az agyában ismerkedni. És ha valaki szimpi, de nem kék szemű? Akkor dobod? Mármint minden jogod megvan hozzá, csak egyrészt semmi értelme, másrészt meg a saját dolgodat nehezíted meg vele. De ha ez téged nem zavar, akkor hajrá.

Szerintem a belsőre legyél finnyás, a külsőre meg ne ennyire pontos. Kit érdekel, hogy kék szeme van-e vagy fekete? :D

2016. júl. 23. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

Kislány, majd 5 év múlva remélhetőleg megérsz agyi szinten, addig álmodj királylány.

És te mit tudsz felmutatni, ha már ennyi elvárásod van?

Jobb ha tisztázzuk, hogy te nem várhatsz el semmit a másiktól, így is önző egoista p..csának tűnsz.

2016. júl. 23. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
A felnőtté válás korhatárát fel kéne tolni 25-re minimum :)))
2016. júl. 23. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Ezek elvárások cserébe te mit tudsz számára nyújtani?
2016. júl. 23. 16:42
 5/12 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Azt vársz el, amit akarsz. Mi közünk nekünk ehhez?
2016. júl. 23. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezekben semmi különleges nincs, szerintem nagyon sok pasi meg tud felelni ezeknek. Pl. én is, csak éppen szökekékszemű nem vagyok :D
2016. júl. 23. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez nem tűnik túl soknak, de ne feledjük, hogy fogalmunk sincs, hogy a valóságban mi rejlik az egyszerű igények mögött, amiknek a hollywoodi sztárok 80%-a sem tudna esetleg megfelelni.

Másrészt a csak szexet akaró pasik általában azok, akik ezt korlátlan számban, majdnem bárkitől megkaphatják, így ha olyan top férfiakra hajtasz, akik hozzá vannak szokva, hogy kisujjukat sem kell mozdítani és megkapnak mindenkit, akkor ne csodálkozz, hogy miattad nem fogják feladni a jól működő életstílusukat.

2016. júl. 23. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:

És te milyen adottságokkal rendelkezel, ha megkérdezhetem, hogy ilyen elvárásokat támasztasz a jelentkezők elé? Amúgy azzal semmi baj nincs, ha valakinek van egy ideálja, de ehez szigorúan ragaszkodni butaság, mert kicsi az esély, hogy 100%-ban megfeleljen valaki.

Példának itt vagyok én. 193 cm magas, vékony, programtervező informatikusnak tanuló egyetemista srác vagyok. Nem iszok soha, nem élek droggal/dohánnyal és egyéb szerekkel. Van életcélom, normális vagyok, nem szoktam hazudni, talán már a túl őszinte kategória vagyok. Inkább egy jó kirándulás, egy jó séta, vagy egyéb ilyen program , mint egy buli. Sőt még világoskék szemű is vagyok, DE barna hajam van :D

2016. júl. 23. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:

"A szőkésebb hajú, világos szemű pasik jönnek be. Ezzel nem tudok mit kezdeni, soha életemben nem tetszett még sötétbarna és hajú srác, nem értem, hogy miért, de ez van. "

És ha megtalálod a listádnak minden tekintetben megfelelő, ideális jelöltet, de ő kihúz téged, mert pl. nem kék a szemed, hanem zöld... akkor így jártál?

2016. júl. 23. 21:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom nyújtani mindet.
2016. júl. 23. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!