Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén ti miért nem jönnétek össze egy olyan pasival aki nagyon szomorú, boldogtalan, nem gondoltok bele abba, hogy mellettetek boldogabb lesz?
Nem, nem tök logikus. Senki sem jótékonysági intézmény
Nem kell olyan pár, aki csak az én energiám leszívásából akarna élni, én sosem számíthatnék tőle támogatásra. Ez nem kapcsolat, maximum lelkisegély. A kapcsolatban a felek egymást erősítik.
És mi van, ha csak azért szomorú, mert társra vágyik?
Annyira szánalmas ilyenkor megjátszani a boldogat. Energialeszívást meg elkéne felejteni olyan butaság.
Az első az szerintem baromságot beszél, szó sincs ilyenről...
Én pasiként mondom, nyilván nem akar senki egy búval baszott embert, igen egy párkapcsolatban boldogabb lehetsz, a közös programok által életvidámmá válhatsz. Kiteljesedhet az életed, de az a kérdés, mitől szeretne beléd?
Senkit nem érdekel, hogy mássá válnál mellette, gyere ki kapcsolat nélkül a mélypontból :) Ilyen az élet
Nem logikus.
Voltam ilyen kapcsolatban. Az elején, mig tartott az ujdonság, tényleg vidám volt az ex, de amint összeköltöztünk és szurke hétkoznapok, egy idö után mogorva, magába fordulo lett. Minden prpbléma volt, ami rajtam csattant, egy ido után semmi otthoni dologban nem segitett, nem szolt hozzám, elbujt a kis világában, agy naphosszat aludt.
Egy év után totál kikészultem ebben, fogytam vagy 20 kilot.
Aztán szakitottam vele, mert o nem is akart változtatni aztán egy honap alatt összekaptam magam.
Ennek másfél éve, én egy boldog párkapcsolatban élek, ö pszichologusnál.
9.: ha nem hiszel azoknak, akik tapasztalták, hogy milyen ilyen emberrel lenni, hanem a saját képzeteid bizonygatod, akkor minek tetted fel a kérdést?
Lehúzó emberrel nem lehet boldog párkapcsolatot kialakítani, mert a másikat is tönkreteszi. Előbb egyedül kell boldognak lenni. Ez van akár tetszik, akár nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!