Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomoru vagyok mert tudom hogy sose lesz baratnom egyszeruen nem ertek a nokhoz megis nagyon szeretnek ti hogy csinaljatok?
Hát én ismerek olyat aki nem házal, hanem az ő társaságát keresik a nők. Ő meg válogat. Ha 100-ból 99 elutasítja, előbb utóbb kiábrándulttá vagy utálatossá válik mint itt egy pár férfi.
Nem a legjobb stratégia. Fejlessze magát olvasson, sportoljon , barátkozzon lányokkal, hogy jobban megismerje a nőket. A gátlásokat nem tudja egyik napról a másikra feloldani magában, ez egy folyamat.
A csokitól és a virágtól nem fogja megszeretni, csak az jön le a lánynak, hogy a fiú nagyon be akar vágódni nála.
Ilyenkor szoktátok azt írni: "...pedig én a tenyerem hordoztam... :-("
Ez pont olyan, mint azok a lányok akik az első együtt töltött éjszaka után reggel palacsintát sütnek, vagy egy hónap múlva már mosni meg főzni fog a hapsira, hogy megtartsa.
Nagyon fontos, hogy mindig legyen tartásod, bárhogy is nézzél ki, legyen benned méltóság.
Telefonon vagy chaten, fejezd be Te a társalgást, udvariasan mondd hogy menned kell mert dolgod van. Lássa, hogy van külön életed. Stb.
Görög Ádám sem hülyeségeket, ha érdekel ráguglizol.
És mi a baj azzal, ha nagyon be akar vágódni? A virág nagyon szép dolog! Legalábbis én sokra értékelem... Sosem felejtem el azt a pasit, aki szinte minden randinkra virággal érkezett. Persze, ez nem volt elég, hogy együtt maradjunk, mert nagyon más volt a szexuális étvágyunk, de mindegy...
Az elsőnek igaza van, kevesen értenek a nőkhöz, bár sokan hiszik, hogy igen. :) Nem ezen fog múlni. :)
Beszélgess sokat lányokkal, aztán csak alakul valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!