Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért csináljátok ezt velünk?

Figyelt kérdés

Olyan srácról van szó, aki hívogat randizni, szóval elméletileg tetszenem kéne neki. De akkor miért viselkedik velem olyan bunkón? Kb minden srác kedvesebb velem, mint ő... És ha beszélgetünk, miért ellenkezik folyton, a legpitiánerebb dolgokban is? Így képtelenség jól érezni magunkat együtt!

Kedves fiatalemberek! Kérdem én: akkor vagytok ilyenek, ha zavarban vagytok? Vagy ha igazából nem is vagytok oda a lányért?

2016. ápr. 14. 21:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Jajj szegényke... Nem látod a fától az erdőt?
2016. ápr. 14. 22:03
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Ugyis alá fogsz feküdni és pontosan ezt is akarja és ahogy látom jó úton is halad :D
2016. ápr. 14. 22:06
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
későn érő tipus,szerintem nincs tapasztalata,én akkor vagyok ilyen ha, zavarba vagyok,nem tudok koncentrálni :)
2016. ápr. 14. 22:06
 4/17 anonim ***** válasza:
45%
3# Ne vezesd már félre. Ja persze, azért bunkó, mert zavarban van... hihető.
2016. ápr. 14. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
"Hívogat" randizgatni, te meg "megyegetsz", tehát ez neked "bejövöget", a srác pedig eléri a célját.
2016. ápr. 14. 22:12
 6/17 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: ezt hogy érted?
2016. ápr. 14. 22:12
 7/17 anonim ***** válasza:
ilyennel minek mennél randizni?
2016. ápr. 14. 22:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés inkább az, hogy miért beszélgetsz vele? :D Ha tényleg minden srác kedvesebb nála.
2016. ápr. 14. 22:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Nagyobb kérdés, hogy miért randizgatsz vele, ha ilyen bunkó? Ilyen emberrel szóba se állnék, nem hogy randiznék vele.
2016. ápr. 14. 22:37
 10/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
57%
Mert ez jön be neked is, ha nem vetted volna észre. Ettől függetlenül én nem szoktam így viselkedni, de már rájöttem, hogy ez a nyerő, mint ahogy a te eseted is mutatja.
2016. ápr. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!