Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináljátok ezt velünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik meg bármit megtennék azért, hogy átöleljem ezt ő is tudja de ő le sem sz@r. Pedig nem vagyok ronda vagy ilyesmi mégis ez van. Erre összejöt egy fiúval aki csak kihasználta vagyis a fiú több meztelen képet feltett afacebookra a csajról miközben szopogatta. És csak anyit írt ki, hogy jó volt hogy melegen tartsa a farkam de másra nem. Én ilyet sohasem tettem volna vele ő mégis a bunkót választotta miért van ez??2012. aug. 21. 21:50
1/19 anonim válasza:
ha nem vagyok nulla szövegértésből, ez csak egy lány volt, nem mi, lányok.
mert nem te kellettél neki. lehet buta is volt, nem figyelte meg, mennyit árthat neki a másik pasi.
2/19 anonim válasza:
így viszont a csaj kiérdemelte az olimpiai aranyérmet rib@ncságból!
inkább ne is akard...de amúgy meg nem jártatok nem???
akkor meg nem is dobhatott téged...
3/19 anonim válasza:
és te miért az idióta h.lye kurv.k után siránkozol???
4/19 anonim válasza:
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt.
5/19 anonim válasza:
ja és akkor vissza lehetne kérdezni, pasik miért csináljátok ezt, az egyértelműen k*rva csaj kell nektek, most is látszik, aki nem naon tudhat gondolkodni.... jajj jajj jajj
6/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy dobot. Csak sok lány mondja, hogy kedvey értelmes fiút akar aki mindent megetesz érte meg gyengéd vele aztán meg elmennek a rosszfiúval aki jól kitol velük.
2012. aug. 21. 21:56
7/19 anonim válasza:
persze h jó fiút akar minden lány, de a jó fiúk a ribiknek baromi unalmasak. a rosszak meg jól kib.sznak velük.
8/19 anonim válasza:
Elég ortó csaj után epekedhetsz. Keress másikat, aztán nevesd ki, mert hülye volt!
19/F
9/19 anonim válasza:
Hát valószínűleg még ezt a hibát el kellett követnie hogy előrébb lépjen érettségben. Van, hogy rosszul választ valaki, megszívja, legközelebb jobban választ, ezzel nem lehet mit csinálni, a fiúk is rengetegszer rosszul választanak, ilyen az élet.
10/19 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van csak nem esik jól az embernek, hogy ilyet lát. És egyre többször, aztán meg siránkoznak, hogy nincs normàlis fiú a világon.
2012. aug. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!