Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináljátok ezt velünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik meg bármit megtennék azért, hogy átöleljem ezt ő is tudja de ő le sem sz@r. Pedig nem vagyok ronda vagy ilyesmi mégis ez van. Erre összejöt egy fiúval aki csak kihasználta vagyis a fiú több meztelen képet feltett afacebookra a csajról miközben szopogatta. És csak anyit írt ki, hogy jó volt hogy melegen tartsa a farkam de másra nem. Én ilyet sohasem tettem volna vele ő mégis a bunkót választotta miért van ez??2012. aug. 21. 21:50
11/19 anonim válasza:
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel! Egyébként pedig a kedves fiúk nem kellenek, mert az "uncsi" a bunkó pedig "izgi" és "határozott akire fel tudok nézni". Az említett lány is ezt szívta meg kegyetlenül!
12/19 A kérdező kommentje:
Akkor a kedves az uncsi?
2012. aug. 21. 22:13
13/19 AndreaMariann válasza:
Nem minden lány ilyen,komolyan.:)
A kedves fiúk nem unalmasak,a meztelen fotók pedig éppen hogy a fiú taplóságát,(és nem is tudom,mennyi szóval lehetne még illetni)bizonyítja.Mondjuk a leányzó sem egy szent.
14/19 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés a kedvesség és az unalmasság között.
Lépj túl a lányon szerintem, olyan gyorsan ahogy csak tudsz. Kivéve persze ha szándékodban áll burokba bújni és megvárni, ameddig kiéli magát és benő a feje.
Remélhetőleg nem ez a terved!
Élj Te fiú!
:)
15/19 anonim válasza:
hááát az ilyen csaj szerintem inkább ne kelljen de mindegy.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam ezek után kapcsolatra vele.
2012. aug. 21. 22:55
17/19 anonim válasza:
ezt a lányt felejtsd el... Ink vedd észre azt a lányt akinek tetszel! Csak biztos nem meri mutatni vagy beszélni róla mert látja hogy az a ribanc után loholsz és nincs értelme.. Hidd el,azok a rendes lányok..:)
18/19 anonim válasza:
Nézd, te buktál a k*rvára, te szívtad meg. Mert normális lány ilyet nem tesz. Ez van, úgyhogy érvényes rád, hogy te is csak a ribiket figyeled.
19/19 A kérdező kommentje:
Mikor én beszélgettem vele meg láttam nem tűnt ribinek nem is öltözöt úgy. De igaz: kiből lesz a cserebogár.
2012. aug. 22. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!