Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért csináljátok ezt velünk?

Figyelt kérdés

Olyan srácról van szó, aki hívogat randizni, szóval elméletileg tetszenem kéne neki. De akkor miért viselkedik velem olyan bunkón? Kb minden srác kedvesebb velem, mint ő... És ha beszélgetünk, miért ellenkezik folyton, a legpitiánerebb dolgokban is? Így képtelenség jól érezni magunkat együtt!

Kedves fiatalemberek! Kérdem én: akkor vagytok ilyenek, ha zavarban vagytok? Vagy ha igazából nem is vagytok oda a lányért?

2016. ápr. 14. 21:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos a kérdésetek, egy fontos dolgot kihagytam a történetből... Tehát nem volt mindig ilyen, akkor nyilván szóba se álltam volna vele. Ahogy megismertük egymást, nagyon kedves volt és figyelmes, de amint úgymond komolyabbra kezdett fordulni a dolog és elkezdett randira hívni, azon a tájon történt vele a változás. Eredetileg tetszett is és szimptizáltam vele, így viszont már nem vágyok újabb találkozásra. Tehát most, hogy pontosítottam dolgon, ebből mire lehet következtetni? Csak a randi-helyzet miatt ilyen és tényleg kezelhetitek ilyen furán a stressz-helyzetet vagy pont elromlott valami időközben? Várom a válaszaitokat! A férfi agy is bonyolult tud ám lenni nekünk, nőknek!
2016. ápr. 14. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha velem ilyen bunkó valaki, akkor hagyom őt a fenébe. Nem érdekel miért változott meg.

Ha nem tud viselkedni normálisan, akkor ne is beszéljünk egymással többet. Nem kell túlkomplikálni sem logikát keresni benne.

Amúgy hány évesek vagytok?

2016. ápr. 15. 00:32
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
szerintem azért viselkedik igy, mert azt hallotta, hogy ez bejön. Jó látni, hogy mégsem!
2016. ápr. 15. 01:02
 14/17 Fish1 ***** válasza:
100%
Eleinte adta a szépet, most meg kimutatta a foga fehérjét. Ha nincs kedved randizni vele a bunkósága miatt, hát ne tedd.
2016. ápr. 15. 02:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Valaki egyszerűen ilyen típus vagy valahol a tisztelet elveszett, ha jól értem még nem volt találka csak a gondolata ugye? Ha nem ér annyit ne foglalkozz vele, ha érdekel beszéld meg vele és találjátok meg az okát aztán eldöntöd, egyébként meg nem írtál a környezetröl, háttérinformciók stb, mellesleg attól mer vki kedves lehet csak nyalizik, én azt mondom helyrehozható de ha nem akarsz időt pocsékolni már rá akkor hagyd.
2016. ápr. 15. 05:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha rendes volt az elején akkor csak változott valami ami miatt bunkózik, az okát tudd meg. Ha volt már valami kaland akkor érthető de ha nem akkor nem változik valaki meg csakúgy.
2016. ápr. 15. 05:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem minden srác ilyen, a többség a huszadik randin is kedves és udvarias. Sőt, mutat némi tisztelet is, és lehet vele beszélgetni.

Észrevételeim szerint, akivel nem tudtok jót beszélgetni, azzal mást se fogtok tudni egy jót. Ha érted, mire célzok. ;)

Nem vagytok egy hullámhosszon, tök mindegy miért. A bunkózásra te mit szoktál reagálni? Ez nem derült ki.

Pl. én ilyen esetben először jelzem, hogy ez nem volt szerencsés megjegyzés, kicsit vegyen vissza. Ha tényleg bunkó, és nem is véletlen, akkor fogom a kis táskámat, a hónom alá csapom, és otthagyom a búsba.

A helyedben megírnám neki, hogy bocs, de minél többet találkozunk, annál bunkóbban viselkedsz, és már nincs kedvem a további találkozókhoz.

Ennyi.

2016. ápr. 15. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!