Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele szexbe, ha tudom, hogy szomorú leszek?
Lenne most lehetőségem egy szexkapcsolatra, és bele fogok menni, ezt már eldöntöttem, viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet.
Attól nem kell tartanom, hogy szerelmes leszek a srácba, mert egyszer voltam csak szerelmes eddig, de akkor halálosan, és tudom, hogy olyan nem lesz többször. Viszont ettől függetlenul nagyon meg tudok szeretni valakit, mint embert, és tudok ragaszkodni. Most viszont ezt is el kellene kerulnom, nem csak a szerelmet.
Szerintetek úgy működhetne a dolog, hogy pár alkalom, aztán hagyom a pasit a francba, és befejezzük?
Ha most úgy érzed, hogy nagyon megkedvelnéd, akkor ne menj bele.
Vagy majd az első alkalom után kiderül.
-"Menjek bele szexbe, ha tudom, hogy szomorú leszek?"
-"Lenne most lehetőségem egy szexkapcsolatra, és bele fogok menni,"
Megválaszoltad már a kérdést magadnak, mi mihez kellünk? Pozitív megerősítés? :D
Nem, minek?
Ha szenvedni akarsz, akkor menj csak bele... :)
Valaki kérem csapja agyon.
-.-
Vagy engem.
23/F
Ez csak szex, erre gondolj. Kielégítitek egymást testileg, élvezitek a pillanatot. Ne gondoldd tovább. Állj hozzá így. Keress másik férfit is, ha véletlenül vége van vakkor legyen új partner.
Élvezd amíg működik.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!