Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szomorú, hogy a nagyon cicababás, plázacica típusú lányok jönnek be, de még az átlag alattiaknál sincs esélyem?
Figyelt kérdés
Ez ilyen tipikus lúzer attitűd nem? :S :(2016. ápr. 2. 22:00
2/8 anonim válasza:
Ismerős érzés, nekem is bejönnek nagyon, de én viszont konrétan senkinek, nemhogy az átlag alattiak közül bárkinek is. Se a súlyos értelmi fogyatékosok, se a nehéz körülmények között felnőtt és érzelmileg labilis könnyen kihasználható szeretethiányos nők, de még azok se akiknek kifejezetten szűz lúzer fétisük van se láttak meg még bennem semmit.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Tudom mit érzel tesó.
2016. ápr. 2. 22:14
4/8 anonim válasza:
Talán érzik rajtatok az átlagos nők,hogy nem rá vágytok.
5/8 anonim válasza:
Nekem a karcsú derék-kerek segg kombó jön be, de én meg ilyennel nem tudok soha összefutni.
Hol érdekel engem a melle, elég ha egy db van neki, de az a csípő... és mégsem sikerül :(
6/8 anonim válasza:
emberek, ha igy lenézitek magatokat...akko hogy várjátok el hogy valaki más szépen nézzen rátok????
7/8 anonim válasza:
Dehogy vagy lúzer. Istenkirály vagy, a galaxis császára!
8/8 anonim válasza:
Nekem egy időben ha nem is a plázacicák, de a modell kategória jött be kizárólag. Öregedtem, mostanra már normalizálódtak az igényeim (nem, nem a béka feneke :D). Ami számodra kevésbé fontos, azokból adj le. Én pl alakból nem engedtem, hajszín viszont alapból ment, letettem arról is, h ne legyen szemüveges, cserébe a szép arc is megmaradhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!