Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták az emberek lek. Rv@zni a plázacicákat?
Attól hogy, valakinek más a külseje, és add magára, az nem jelenti hogy buta vagy k@rv@ - legalább is szerintem.
Bízos akad köztük egészen normális csaj is.
Valóban, én sem értem miért általánosítanak az emberek. Attól még mert valaki plázacica még lehet normális.
Ja várj, nem...
Attól, hogy valakinek más a külseje, meg ad magára nem lesz plázacica.
Mert többnyire beképzeltség és bunkó, buta liba attitűd társul az "agyon ápolt" külső mellé.
De nem hinném, hogy valakit, aki tényleg normális, értelmes, akárcsak két szó után is még mindig plázaribizlinek tartanának. Ha meg mégis, akkor az ítélkező nem áll olyan szinten, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.
Az, hogy valaki ad magára, nem egyenlô azzal, ha valaki plázapitsa.
Egyébként a plázapitsák általában üresfejû, felszínes lotyók, ezért negatív a róluk alkotott általános kép.
"Bízos akad köztük egészen normális csaj is."
Biztos, de addig állj féllábon amíg találsz egyet.
Aki agyon szolizza magát, agyon sminkeli a fejét, szerintem pont, hogy igénytelen kategória..nem plázacica. Ez a szó sincs már divatban.
Hiába próbálkoznak. Látszik az olcsó alapozó, a pacsuli 1000ml-es 1500 Ft-os parfüm. Vastag, igénytelen szemöldök. Egyen műbőr dzseki. Fekete nadrág, fekete haj, minden fekete.
Ez inkább olcsó, nem igényes.
Tömeg"nő".
Mert jórészt csak Azt csinálják fűvel-fával, meg hát az a szemöldöktetkó, műszempilla és neonpinkrózsaszín rúzs... Az a megjelenés is r bis, nem csak a viselkedés.
De persze vannak kivételek, nem minden plázacica ostoba/bunkó, van köztük olyan is, hogy intelligens plázacica!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!