Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki ezt irta: "Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ezt irta: "Szerintem maga az élet is már akkora társasjáték, hogy iszonyúan kell jól forgatnod a lapjaidat maximális koncentrálással, ha helyesen akarsz élni, mibe csak funkcionálisan férnek bele emberek. " Hogyan értelmeznétek ti?

Figyelt kérdés

Lehet kategóriát tévesztettem de ilyen szituációban jött fel a téma, teljes szöveg

a baráti társaságos dolog valahogy már olyan szinten elkerülte az életem, hogy egészen a középiskolai évekre tehetném vissza legutóbbi ilyen fajta élményeimet. Szerintem maga az élet is már akkora társasjáték, hogy iszonyúan kell jól forgatnod a lapjaidat maximális koncentrálással, ha helyesen akarsz élni, mibe csak funkcionálisan férnek bele emberek.

2016. febr. 23. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
az boldogul, aki rugalmas, és nem feltétlen szabályok mentén akar élni. pár szabály persze kell, nem lehet minden full meglepetés.
2016. febr. 23. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi egyes csak pont az emberekes részre nem irtál én meg azt nem vágom
2016. febr. 23. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"csak funkcionálisan férnek bele emberek." = ha valakire épp szükséged van, akkor kell (pl. mondjuk xy jogot végzett, engem meg bepereltek, szóval ő most kell nekem), ha meg már nincs, akkor nincs. Ebből sokan lelkiismereti kérdést csinálnak, és hullajtják a könnycseppeket a gonosz társadalom miatt, amiben a gonosz emberek csak kihasználják egymást. De az az igazság, hogy az emberi kapcsolatok így működnek (még a párkapcsolatok is), és ha nem a "kihasználás" szót használnánk, hanem a "segítségnyújtást" (amit természetesen én is megteszek, ergo valaki más életébe én is csak funkcionálisan férek bele), akkor máris másképp cseng.
2016. febr. 23. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy egy sérült ember írta.
2016. febr. 23. 18:58
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
100%
Funkcionálisan férnek bele - mkinek megvan a maga szerepe, se több, se kevesebb és azon túl nem férnek bele
2016. febr. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!