Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hol ismerkedjenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol ismerkedjenek az egyszerűbb külsejű emberek?

Figyelt kérdés
24/N vagyok.Diszkóban,utcán senki nem közelít meg.Nagyon alacsony vagyok(150 centi),de nem mondanám magam csúnyának, amolyan közepes vagyok.Mindenféle cigány, túl idős vagy túl proli férfi közelített csak meg, meg sánta, meg Pakisztáni stb.Egyetemet végeztem, vannak igényeim.
2016. febr. 23. 17:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%

"egyetemet végeztem"

És akkor mi van, attól még nem jár neked top pasi, főleg, hogy a kérdésed alapján értelmet nem tanultál az egyetemen.

2016. febr. 23. 17:48
 2/19 anonim ***** válasza:
hát figyelj, rám nem mondják hogy rossz pasi vagyok, de ha pl utcán ismeretlenül odamegyek valakihez általában az nagyon jó nő, és nekem a magas az esetem pont. Közepes nővel úgy ismerkednék ha úgy adódna a helyzet ami azért nagyon ritka. Sajnos a mai világ nagyon felszínes. Én néha facebookon is szoktam beszélgetni lányokkal, ott nem keresnek meg pasik? ott nem annyira nézem én legalábbis a külsőségeket ha szimpi találkoznék vele.
2016. febr. 23. 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
a kontextusból kiragadtad a lényeget.... hogy lehet ilyen csökött az agyi tevékenységed....
2016. febr. 23. 17:51
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

Valahogy így olvastam ezt a kérdést:

150 centi, jajj de tök aranyos lehet, normális pali kell neki dejó!! Fú de kéne nekem ilyen nő.

Öhm, cigányok, prolik... Mi? A Pakisztánival mi a baj? Mintha ott nem lenne normális ember.

Jézus, mik ezek az igények, neki senki nem jó. Fú de nem kéne nekem ilyen nő

2016. febr. 23. 17:55
 5/19 A kérdező kommentje:
1-eskének:Nekem nem TOP PASI kell,csak egy elfogadható alak.IGEN,IGEN EGYETEMET VÉGEZTEM!!!!
2016. febr. 23. 17:56
 6/19 anonim ***** válasza:

én teljesen megértem egy normális magyar fiúra vágyik aki korban hozzáillő...

ergo én sem szeretnék külföldi nőt páromnak sem más nemzetiségűt én is magyar lánnyal szeretnék összejönni/esetleg családot alapítani... ja természetesen korban hozzám illővel :D

2016. febr. 23. 17:58
 7/19 A kérdező kommentje:
4-eskének: Képzeld el, ha teneked csak cigány jutna,vagy valami nagyon alacsony kulturáltságú "tag".Egy 150 centis közepes nőt csak ilyenek közelítenek meg!Egyszerűbb külsejű egyetemet végzett fiúk rám se néznek.Hogy mi a baj a pakisztánival?!Szerinted mi?
2016. febr. 23. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Én is "végeztem egyetemet", mégsem reklámozom és nem ez alapján keresek magamnak párt. Talán nálad is itt lehet a probléma.
2016. febr. 23. 18:02
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Az "egyszerubb kulseju emberek klubjaban":-))))
2016. febr. 23. 18:10
 10/19 A kérdező kommentje:
Kedves 8-aska!Nem reklámoztam az egyetemi végzettségemet,csak közöltem.
2016. febr. 23. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!