Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hol ismerkedjenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol ismerkedjenek az egyszerűbb külsejű emberek?

Figyelt kérdés
24/N vagyok.Diszkóban,utcán senki nem közelít meg.Nagyon alacsony vagyok(150 centi),de nem mondanám magam csúnyának, amolyan közepes vagyok.Mindenféle cigány, túl idős vagy túl proli férfi közelített csak meg, meg sánta, meg Pakisztáni stb.Egyetemet végeztem, vannak igényeim.
2016. febr. 23. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez így butaság.

Ott,ahol mindenki más is.

Lényegében bárhol.

150 centi vagy,nagy dolog,attól még lehetsz cuki csaj.

2016. febr. 23. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Összejönnél egy egyetemet végzett, egyszerűbb külsejű 150cm-es pasival?
2016. febr. 23. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Hol ismerkednek a bonyolult külsejűek ? Help plz.
2016. febr. 23. 19:14
 14/19 A kérdező kommentje:
12-eskének:Természetesen!
2016. febr. 23. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:

ezt annyira imádom :DDD

amikor egy kérdésnél a lány azt írja, hogy cigány/arab/akármilyen pasival ismerkedik, rögtön le van hurrogva, a kérdezőt meg savazzák, hogy "pfff mit gondol, miért járna neki top pasi"... :D

Kérdező, azért neked is lenne mit csiszolni a stílusodon, nem vagy túl szimpatikus a kommentjeid miatt.

Egyébként esetleg kezdeményezhetnél te is, mert arra várni, hogy leszólítsanak/diszkóban ismerkedni szerintem nem a legjobb taktika... Munkahelyen/baráti társaságban/ismerősi körben..

2016. febr. 23. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én megértelek. De sajnos sokan nem, most nekik mondom, hogy szó sincs arról, hogy a kérdezőnek kifejezetten lenne valami problémája a pakisztániakkal vagy egyedül egyetemi papírjait lobogtatva szeretne érvényesülni, hanem címszavakban beszélt, mondhatni metaforákban, mert ez így egyszerűbben jött a nyelvére az eddigi tapasztalataiból merítve. És amit pedig szeretne, ezt lefordítva, az csak egy szerető társ, a saját kultúrájából, akit hozzá hasonlónak talál, akivel egy szinten tud mozogni és fontos, hogy aki megbecsüli, mint nőt és nem csak aranyosnak találja vagy hóbortból nyomul. Javíts ki kérlek, ha nem erre vágynál.

De ki nem? Szerintem valahol mindenki így van ezzel, csak a kérdezőnek nehezebb dolga van.

Tudom, mert én is tapasztaltam hasonló formában és nem csak a társkeresésnél. A mai világ sokkal inkább az anyag, és így a test körül is forog, természetesen torzult értelemben, már csak tudatalatt is. Rossz érzés az amikor akármilyen éretten is viselkedik az ember, még mindig gyerekként kezelik csak a megjelenése miatt és hacsak nem csap erőlködve hullámokat maga körül, ami szerintem roppant fárasztó és pont, hogy nem igazán érett dolog, háttérbe szorul vagy észre sem veszik. Lehet arányos és szép is akár, de ha a környezethez képest kisebb, akkor lenézik és ott elveszik, mert ők annyival emelkedettebbek, náluk magasabban van a norma. Ahhoz szoktak, hogy a felnőtt úgy néz ki, ahogy ők és kész. Ha nyugodtan tűrsz, Te így félszeg vagy és bátortalan, ha kiállsz magadért, akkor pedig makacs kis méregzsák. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Sajnos ez az általános.

Szóval velem így van, és együttérzek a hozzám hasonlókkal, ha Te ezt mégsem így tapasztalod, akkor pedig szerencsés vagy, tekints el az előbbiektől. De a választ a kérdésedre nem tudom, pedig én is nagyon szeretném.

2016. febr. 23. 21:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező privátra válaszolsz?
2016. febr. 23. 21:16
 18/19 A kérdező kommentje:
12-es:Igazán eggyütérző hozzászólás!Köszönöm.Mindenben igazad van!
2016. febr. 24. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Merem remélni, hogy ezt nekem írtad. : ) Ha van kedved néha levelezni nyugodtan írj, szívesen meghallgatlak, szívesen beszélgetek, sokszor nekem sincs kivel.
2016. febr. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!