Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyszerűbb lányok félénkebbek, zárkózottabbak?
Mit jelent az, hogy egyszerű?
Ez lehet butától kezdve a visszafogottabb megjelenésig bármi.
Nem feltétlenül szerintem. Van egy pár ilyen barátnőm, és magabiztosak, meg közvetlenek, mellette pedig van egy rózsaszín hajú csajszi, aki erősen sminkel, elég punkos stílussal és mégis olyan csendeske. :D
Én egyszerűbben öltözködöm, nem sminkelek, mert béna vagyok hozzá és sokáig tart én pedig reggel aludni szeretek, nem a tükör előtt görnyedni, viszont a barátaim, akik ismernek nem gondolnak egyszerűnek, mert velük közvetlen vagyok, bömböltetjük a metál zenét és pogózunk.
Szerintem élőben is le lehet szólítani ezeket a lányokat, csak arra készülj fel, hogy ritka az olyan dolog, ami ugyanaz később is, mint ami elsőre látszik. :D
Az internetben nem vagyok biztos, társkeresőkön, közösségi médiákon is szinte csak azokról a lányokról lehet hallani, akik hallattatnak magukról, azok pedig nem egyszerűek. :D
A fogalmaid szerint egyszerű lány vagyok, de ennek ellenére sok mindent el lehet rólam mondani, a félénkség és zárkózottság nincs a listán. És ismerek sok hasonló lányt (átlagos öltözködés, semmi kihívó ruha, mellkidobás, fenékmutogatás, magassarkú csak mértékkel, smink max alkalmakkor, akkor is szolidan, visszafogottan), és nem mindegyikük zárkózott vagy félénk. Van olyan is, igen, de azért nem lehet általánosítani, hogy aki kihívóan öltözködik az biztos nagyszájú is, aki meg nem, az megijed attól, ha hozzászólsz.
Ennek ellenére az internet mindig jó teret ad az ismerkedésre, a zárkózottabb és félénkebb lelkek egész biztosan jobban ki tudnak ott bontakozni- könnyebben, mintha egyből letámadod őket az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!