Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes lányok hogy ismerkedjenek?
Csak csendes, nem néma, tehát lehet vele beszélgetni.
Ahogy észrevettem, a férfiak csak a beszédes, hangos lányokat veszik inkább észre, inkább kezdeményeznek náluk, míg egy csendesebb társaságát nem nagyon keresik.
Ez tévhit,de a csendes lánynak valahogy jeleznie kell,hogy megközelíthető lenne.
Én csak egy ilyen csendesebb lányhoz mernék közeledni mert félénk vagyok,de nincs a homlokára írva,hogy szingli és éppen párt keres.
Pedig el akartam lőni a "jelbeszéddelt",de akkor inkább nem.
Nincs ezzel baj,nem mindenki a "hangos lányokat" szereti.
Elôször elég csak barátkozni, nem kell rámenôsnek lenned. Meg az is lehet, hogy a fiú kezdeményez.
Lehetôleg ha csendes vagy, ne várd el a fiútól se, hogy mindenféleképpen nagyon bôbeszédû legyen, mert nem fair az olyan elvárás, amit te se teljesítesz.
Meglepô, de 2 csendes ember is jól el tud lenni egymással.
Ne általánosíts! Sokan pont ezt a típust szeretik. (Én is).
Amúgy ez szerintem adja magát: ha társaságban vagy, akkor próbálsz 1 beszélgetőtársat találni, nem pedig próbálod az egész bandát szórakoztatni. Meghallgatod a másikat, akkor mondasz véleményt, amikor már van miről. Az ilyen emberek szerintem sokkal értékesebbek (és többnyire értelmesebbek) mint akik folyton a feltünést keresik és a popularitást.
Kellemetlen dolog ez a párkeresősdi... Alapvetően programokon tud ismerkedni az ember, amikor tudja, hogy van valami közös a másik féllel, de én személy szerint például nem akarnék olyan párt, akivel túl sok lenne a közös vonás.
Egy csendes lány társasága egyébként a lehető legjobb dolog, amit el tudok képzelni: nem kell fölöslegesen szaporítani a szót, le sem fáraszt vele és több idő is marad másra :) Én sem vagyok éppen bőbeszédű, de nem gondolom, hogy ez hiba lenne, ahogy nálad sem az.
Remélem, megtalálod a párod.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!