Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes lányok hogy ismerkedjenek?
Csak csendes, nem néma, tehát lehet vele beszélgetni.
Ahogy észrevettem, a férfiak csak a beszédes, hangos lányokat veszik inkább észre, inkább kezdeményeznek náluk, míg egy csendesebb társaságát nem nagyon keresik.
Én csendes lány vagyok, a randikon mindig nehezemre esett beszélgetni (a semmiről). Ha nincs téma, feleslegesen nem jártatom a számat.
Általában interneten és szórakozóhelyeken ismerkedtem. Utóbbiban volt is rengeteg sikerélményem, mert a szemezés nálam mindig bevált, hogy észrevegyen egy pasi, és odajöjjön táncolni. A hangos zenétől meg úgyis lehetetlen volt beszélgetni, max a nevemet kérdezte, meg ha úgy jött ki elkérte a számom. Fel se tűnt nekik a körülmények miatt hogy amúgy csendes vagyok. Amikor meg legközelebb találkoztunk máshol, már volt közös téma: az előző buli, a haverjai/barátnőim, akikkel mentünk, ki hogy jutott haza, mikor megy legközelebb stb. végülis már nem voltunk teljesen ismeretlenek egymásnak.
A férjemet is így ismertem meg. :) 28N
Kérdező, rosszul fogalmaztál. A férfiak észreveszik a csendes lányokat. A nagymenő macsók meg az ilyen pojácák, akik minden nő után futnak és a női hordák csorgatják utánuk a nyálukat, azok lehet nem veszik észre :D
A csendes lányok megpróbálhatnak ismerkedni neten, akár gyakorin, akár társkeresőn, akár a való életben is bárhol. Mivel azok akiket "Férfiaknak" tartotok nem vesz észre titeket, ezért lehet azt hiszitek, hogy nem kelletek senkinek. Pedig nem így van :)
Én kifejezetten örülnék egy csendes, rendes, szolid barátnőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!