Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendes lányok hogy ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes lányok hogy ismerkedjenek?

Figyelt kérdés

Csak csendes, nem néma, tehát lehet vele beszélgetni.

Ahogy észrevettem, a férfiak csak a beszédes, hangos lányokat veszik inkább észre, inkább kezdeményeznek náluk, míg egy csendesebb társaságát nem nagyon keresik.

2015. jún. 6. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem nem kéne mert nem szeretem a félénk lányokat kikből úgy kell mindent harapófogóval ki huzzni meg hónapokon keresztül imádkozni 1 randiért én a határozott csajokat kedvelem
2015. jún. 6. 19:09
 12/19 A kérdező kommentje:
pappka, a csendes nem egyenlő azzal, amit leírtál.
2015. jún. 6. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon lepontozós kedvében van. Nem értem, hogy én (8-as) vagy a 10-es mi rosszat írtunk.
2015. jún. 6. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Legyél a barátnőm. A csendes lányokat szeretem.
2015. jún. 6. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Én csendes lány vagyok, a randikon mindig nehezemre esett beszélgetni (a semmiről). Ha nincs téma, feleslegesen nem jártatom a számat.

Általában interneten és szórakozóhelyeken ismerkedtem. Utóbbiban volt is rengeteg sikerélményem, mert a szemezés nálam mindig bevált, hogy észrevegyen egy pasi, és odajöjjön táncolni. A hangos zenétől meg úgyis lehetetlen volt beszélgetni, max a nevemet kérdezte, meg ha úgy jött ki elkérte a számom. Fel se tűnt nekik a körülmények miatt hogy amúgy csendes vagyok. Amikor meg legközelebb találkoztunk máshol, már volt közös téma: az előző buli, a haverjai/barátnőim, akikkel mentünk, ki hogy jutott haza, mikor megy legközelebb stb. végülis már nem voltunk teljesen ismeretlenek egymásnak.

A férjemet is így ismertem meg. :) 28N

2015. jún. 6. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
akkor elnézést a csendes lány tág fogalom
2015. jún. 6. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:
A csendes lányok tágak.
2015. jún. 6. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, rosszul fogalmaztál. A férfiak észreveszik a csendes lányokat. A nagymenő macsók meg az ilyen pojácák, akik minden nő után futnak és a női hordák csorgatják utánuk a nyálukat, azok lehet nem veszik észre :D

A csendes lányok megpróbálhatnak ismerkedni neten, akár gyakorin, akár társkeresőn, akár a való életben is bárhol. Mivel azok akiket "Férfiaknak" tartotok nem vesz észre titeket, ezért lehet azt hiszitek, hogy nem kelletek senkinek. Pedig nem így van :)

Én kifejezetten örülnék egy csendes, rendes, szolid barátnőnek :)

2015. jún. 6. 20:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Bárhol. Sok férfinek még imponál is, hogy "ki kell bontani" a lányt. Mint sok minden, ez is csak férfiakra vonatkoztatva kizáró ok párkeresésnél.
2015. szept. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!