Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendes, nem csinos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, nem csinos lány hol/hogy próbáljon ismerkedni?

Figyelt kérdés
Bulizós helyek nem jók, ott nem is érzem magam jól és nem lehet normálisan ismerkedni sem. Ugyanabban a közösségben vagyok nap, mint nap, nem tudom új emberekkel találkozni és ha tudnék is, akkor sem mernék kezdeményezni, vagy bármilyen jelzést adni annak, aki tetszik, mert félek, hogy rondának tartana és így sincs semmi önbizalmam.
2015. máj. 15. 11:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
Először rakd helyre az önbecsülésed.
2015. máj. 15. 11:47
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
A szépség relatív, mindenkinek más a szép. Járj sportolni, edzeni ott találkozhatsz új emberekkel, és változtathatsz az alakodon is. Ezáltal az önbizalmad is több lesz, és mersz majd kezdeményezni is.
2015. máj. 15. 11:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

1.: önbecsülése akkor lesz az embernek, ha lesz oka rá.

2.: járok edzeni, jobban is érzem tőle magam, de ott vagy szétgyúrt emberek vannak, vagy sokkal idősebbek. Nem nagyon van esélyem, főleg egy ilyen helyen, mint az edzőterem, ahol az emberek nagy részének a külső szinte elsődleges.

2015. máj. 15. 11:51
 4/20 A kérdező kommentje:
3.-nak igaza van
2015. máj. 15. 11:52
 5/20 anonim ***** válasza:

Könyvtár, kávézó ha szeretsz olvasni bármelyikbe beülhetsz :) Hobbi, sport? tánc? Valami ilyen ami érdekel, el lehetne kezdeni egy tanfolyamot például.

És ilyen nincs, hogy ronda vagy :) Szerintem a nők 80%-a így gondolja, és egyikőjükről sem igaz, csak te látod magad így. Ajánlom figyelmedbe ezt a két videót

https://www.youtube.com/watch?v=7DdM-4siaQw

https://www.youtube.com/watch?v=litXW91UauE

2015. máj. 15. 11:54
 6/20 A kérdező kommentje:
5.: csomószor jártam már könyvtárba olvasni, meg beülni helyekre, de sosem történt semmi. vagyis egyszer megkérdezte egy hatvanas nő, hogy mit olvasok, vele egész jól elbeszélgettem :) az a baj, hogy hiába megyek ilyen helyekre, nem tudom, ott mit kéne csinálnom.
2015. máj. 15. 11:56
 7/20 anonim ***** válasza:
És nem lenne tényleg valami interaktívabb hobbi/sport egyéb amibe szívesen belekezdenél?
2015. máj. 15. 12:01
 8/20 A kérdező kommentje:
7.: sajnos nincsen túl sok időm és nem tudom, mibe lehetne belekezdeni teljesen egyedül. Edzeni járok, de ott nem lehet ismerkedni.
2015. máj. 15. 12:02
 9/20 A kérdező kommentje:
edzőteremből nagyon kilógok külsőre, ott végképp nem mernék elkezdeni beszélgetni :)
2015. máj. 15. 12:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Rengeteg csoport meg foglalkozás van már, hétvégén is, szerintem valamit tudnál találni :) De edzőterem sem rossz, szerintem ott azért idővel biztos lesznek férfiak akik leszólítanak :)
2015. máj. 15. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!