Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendes, nem csinos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, nem csinos lány hol/hogy próbáljon ismerkedni?

Figyelt kérdés
Bulizós helyek nem jók, ott nem is érzem magam jól és nem lehet normálisan ismerkedni sem. Ugyanabban a közösségben vagyok nap, mint nap, nem tudom új emberekkel találkozni és ha tudnék is, akkor sem mernék kezdeményezni, vagy bármilyen jelzést adni annak, aki tetszik, mert félek, hogy rondának tartana és így sincs semmi önbizalmam.
2015. máj. 15. 11:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10.: 3 éve járok oda kisebb- nagyobb megszakításokkal, hidd el, nem lesz olyan :)
2015. máj. 15. 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Jó akkor mondok egy másikat, társkereső ? :) Sokan találták már meg neten a párjukat, semmi "gáz" nincs ebben.
2015. máj. 15. 12:16
 13/20 A kérdező kommentje:
12.: jó ötlet, de mindig megtaláltak a 30 évvel idősebbek :( de amúgy az egy esélyes hely tényleg.
2015. máj. 15. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyébkén szerintem te is nyugodtan ráírhatsz ott valakire, neten bátrabb az ember amúgy is, szóval :)
2015. máj. 15. 12:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Például rád? :)

De itt sem tudom, hogy mégis mit írhatnék

2015. máj. 15. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Bármilyen hülyeséggel ráírhatsz emberekre:)

Azt szokták tanácsolni hogy ha nem mersz ismerkedni akkor menj oda egy véletlen fiúhoz és beszélgess vele. Nyilván nem elsőre vagy másodikra lesz sokkal jobb de 20. alkalomra nyilván sokkal jobban fog menni:)

Hát itt gyik-en is keresgélhetsz vannak akiknek összejött, vagy társkereső esetleg Facebook is szóba jöhet. Inkább házibuliban ismerkedj mint discoban.

2015. máj. 15. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha az edzés bejön, akkor nézz más sportokat is, az mindig más és más társaságot eredményez. Sokszor elég annyi, hogy új vagy az adott helyen, ez máris alapot ad a kommunikációra, pl. megkérdezed, hogy hogy használd a beülőt vagy akármi. Nem feltétlenül lesz belőle párkapcsolat, sőt ezer beszélgetésből jó ha egy olyan lesz, amiből bármi lehet. De minél többször teremtesz kontaktust emberekkel, annál előbb eljön ez az ezredik.
2015. máj. 15. 20:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem a csendes, rendes lány szerintem elsősorban legyen türelmes.

Amúgy meg tök szimpatikus vagy a leírásod alapján :)

És nem biztos, hogy baj az neked, ha kevesebb pasi megy oda hozzád. Elég sok öhm "kevésbé jellemes" ember van, aki oda mer menni nőkhöz és a nők bomlanak értük, aztán meg sírnak, hogy miért nem rendes pasi és nekik rendes pasi kell. Rendesből meg kevesebb van és van hogy bátortalanabbak is :)

2015. máj. 16. 14:10
 19/20 anonim válasza:
Én a személyes ismeretséget preferálom. Menj olyan helyekre amik érdekelnek,de még nem jártál ott és ismerkedhetsz másokkal közben indirekten is. Tánc óra, rajzkurzus, fuss a parkban, menj rendezvényekre.
2015. máj. 16. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Menj el egyedül, ne barátnőddel olyan helyekre, amit elsősorban férfiak látogatnak.

Javaslom a borkostoló tanfolyamot, nekem az egyik unokatestvérem, akit már mindenki kibeszélt a családban, hogy nem talál magának pasit, egy borkostoló-tanfolyamon ismerkedett meg a férjével, azóta is együtt vannak, 2 gyerekük van.

A bor egyébként is megkönnyíti az ismerkedést! Sok szerencsét! :)

2015. máj. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!