Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendes, nem csinos lány hol/hogy próbáljon ismerkedni?
Például rád? :)
De itt sem tudom, hogy mégis mit írhatnék
Bármilyen hülyeséggel ráírhatsz emberekre:)
Azt szokták tanácsolni hogy ha nem mersz ismerkedni akkor menj oda egy véletlen fiúhoz és beszélgess vele. Nyilván nem elsőre vagy másodikra lesz sokkal jobb de 20. alkalomra nyilván sokkal jobban fog menni:)
Hát itt gyik-en is keresgélhetsz vannak akiknek összejött, vagy társkereső esetleg Facebook is szóba jöhet. Inkább házibuliban ismerkedj mint discoban.
Kedves Kérdező!
Szerintem a csendes, rendes lány szerintem elsősorban legyen türelmes.
Amúgy meg tök szimpatikus vagy a leírásod alapján :)
És nem biztos, hogy baj az neked, ha kevesebb pasi megy oda hozzád. Elég sok öhm "kevésbé jellemes" ember van, aki oda mer menni nőkhöz és a nők bomlanak értük, aztán meg sírnak, hogy miért nem rendes pasi és nekik rendes pasi kell. Rendesből meg kevesebb van és van hogy bátortalanabbak is :)
Menj el egyedül, ne barátnőddel olyan helyekre, amit elsősorban férfiak látogatnak.
Javaslom a borkostoló tanfolyamot, nekem az egyik unokatestvérem, akit már mindenki kibeszélt a családban, hogy nem talál magának pasit, egy borkostoló-tanfolyamon ismerkedett meg a férjével, azóta is együtt vannak, 2 gyerekük van.
A bor egyébként is megkönnyíti az ismerkedést! Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!