Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes nők miért nem népszerűek annyira?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
gondolom eleve nem is nagyon vágynak rá
2015. máj. 16. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal könnyebb beszélgetést kezdeményezni egy nem csendes, közvetlen nővel. Nem az, hogy nem népszerűek, csak nehezebben lehet őket megismerni.
2015. máj. 16. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Hangtalanul, kevés beszéddel nem lehet vonzani a tömeget. :)

Plusz, amit az első mondott, mi nem is vágyunk népszerűségre, emberek hadára.

2015. máj. 16. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert nem hallani a velemenyuket semmirol. Igy eleg nehez nepszerunek lenni, en is csendes vagyok de nekem pont jo igy, nem kell a felhajtas.

18/L

2015. máj. 16. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, amiért a csendes srácok sem. Illetve sajnos a csendes lányok többségének is a menő pasik kellenek, őket akarják megszerezni, és az esetek nagy részében hiába próbálkozna egy átlagos, csendes srác náluk, vagy nem veszik észre, vagy lekoptatják. A csendes lányoknak is lennének udvarlóik, csak nagyon nehéz velük bánni. Én is ismerkedtem ilyen lányokkal, voltak nagyon zárkózottak, a problémáik ellenére is esélyt adtam volna nekik, de vagy elutasítottak, vagy én adtam fel, mert nem voltak nyitottak semmire. Ezek után hasznosabbnak tartom olyanokkal szóba elegyedni, akik legalább beszélgetni is képesek, és nyitottabbak az ismerkedésre, nem csak nyafognak, hogy rájuk senki nem figyel fel, ők nem kellenek senkinek.
2015. máj. 16. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak kiváltsága a "brooding", egy nőnek nem lehet gondja, mindig csicseregnie kell, "manic pixie dream girl"-nek kell lennie.
2015. máj. 16. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Mert mint köztudott, a csendes, zárkózott férfiak népszerűek, minden nő tőlük nedvesedik. Gyökér.
2015. máj. 16. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

én is csendes vagyok,ugyanakkor ez a párkapcsolat kialakításban nem igazán okozott gondot.

attól még ment.

2015. máj. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!